Auto log off/on

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zaradi specifične uporabe pc-ja se sistem mal čudno naloži. (razložim v eni drugi temi v prihodnji dneh)

Ne delajo recimo bljižnice na tipkovnici, desni klik na namizju nima bljižnic do nvidia grafične kartice...
Če se odlogiram in nazaj logiram, pa vse dela.
Ker mi je ta postopek tečen, me zanima, če bi se dalo kako rešit z enim klikom
17758-icon_confused.gif

da izkoritim temo, iščem kak program, ki zna ugasnit monitor ob mirovanju. vgrajen v windowse ne dela zaradi specifike sistema.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
wiseclear zgleda kot že vgrajn scheduler v windowsih. to sem se že nekaj igral. sam še bljižnice ne znam dat na namizje, neki mi ne dela.

za monitor pa bo zgleda res najboljš, da se na gumb navadim, kot je @bizi predlagal.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Novo verzijo windowsa si dol potegni, pa bo mogoče delalo brez problema. Dokler sem Windowse vlekel s partisa in ostalih torrent strani, so bili skoraj vsi kar nekaj .. dokler nisem potegnil windows iz uradne microsoftove strani.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ni problem v winsih, ampak v dodatnem programu, ki omogoča, da en pc uporabljata dva uporabnika hkrati. ker "ni zastonj kosila" ima program seveda določene omejitve/napake, pa mal iščem rešitve;)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
Kaj pa da bi uporabil drug sistem za dva uporabnika na enem PCju? Govorim na pamet: recimo kaj z Linux in potem laufaš 2x Windows virtualko - za vsakega uporabnika posebej. Je pa pol že malo večja potreba po RAMu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
že sliši se prekomplicirano, kaj šele da se spravim postavljat:)
sej 99% glavnih stvari dela.