audio out via USB Bluetooth?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Kako in kje nastavit, da bi se zvok PCja (winamp ipd) oddajal preko bluetooth-a? Namreč imam AV receiver, ki ima priložen Bluetooth sprejemnik in preko tega lahko povežem PC in receiver. Vstavim USB Bluetooth adapter, najde receiver....sedaj pa ne vem več, kaj naj nastavim na PCju, da bo oddajal zvok preko bluetooth-a? Pod Bluetooth Audio Devices mi najde receiver...
USB bluetooth bi naj podpiral A2DP standard, ampak nevem kje naj to preverim (nimam več embalaže).

Hvala za kakršnokoli pomoč.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Najprej uspesno spari tvojo BT napravo z racunalnikom. Ko je to narejeno, bi moral imeti v Device Managerju med Sound controllers tudi to BT napravo (ce podpira ustrezen BT profil). Potem gres v Control Panel in pod Sounds & Audio Devices -> Audio nastavis ustrezen izhod (torej izberes tvojo BT napravo).

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
vse sem že dal skozi, 3 ure sem zabil zraven....očitno usb BT ne omogoča tega, bo treba novega nabavit :/

Hvala obema za pomoč in ideje

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
ALELUJA!
cheer.gif

končno ratalo usposobit z pomočjo tvojega programa. Hvala 100x za pomoč!

LP
Goran

Citat:
Uporabnik igorduska pravi:
Probaj s tem programom , mene je pred časom tudi mučilo ko sem hotel uporabljat navadno BT slušalko za pogovor s skypom, pa mi ni ratalo. Ta program dela marsikaj kar windows ne more!

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Si bom kar izposodil temo. Kater programček (free) bi lahko uporabil za BT webcam. Snemal bi s telefonom in preko bt to spravil na komp. Probaval sem s programom BTWebCamera , pa ni šlo.