Audi navigacija

szom

Zelenc'
12. avg 2010
2
0
1
Zdravo.Se kdo spozna na navigacijo plus za audi?Ali pa jo kdo prodaja?
cool-1.gif

szom

Zelenc'
12. avg 2010
2
0
1
amm lcd mi ne kaze slike samo bel ekrancek.Ko sem jo razkopal zgleda da je pretrgan flat kabel

stojko

Zelenc'
26. okt 2007
18
0
1
Se bom kar tukaj "štukal".
Je sploh kakšna možnost uporabe drugih zemljevidov (recimo Garminovih) na Audijevi navigaciji? Mogoče kakšen program, ki bi to predelal? Pokritost originalnih zemljevidov je katasrtofalna.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Imaš na pašniku dosti nove robe, je pa problem, da je DVD za Audi navigacijo problem posnet. Uspešnost je pogojena s pravim zapisovalnikom. Večina (pravzaprav vsi) novih zapisovalnikov ni primernih, saj je v tem primeru visoka snemalna hitrost pravzaprav slabost. Če pa si lastiš kakšnega antičnega oz. recimo 10 let starega Pioneerjevega, potem si zmagal, saj ga lahko po uporabi za lep denar prodaš tudi meni...
grims-1.gif

Kakršno koli Idejo o kompatibilnosti garminovih kart pa lahko kar pozabiš...

Nazadnje urejeno:

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Sem pred kakega pol leta 5 dvd-jev naredil in so vsi lepo delovali na A6 2006 letnik. Karta je bila 2010 in je imela slo zelo dobro pokrito in tudi vodenje deluje super, sicer ne v slovenščini.

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Jest sem našel en pekač s tistega seznama (NEC 3540A Firmware 1.04) in sem zapekel s programom imageburn, ampak mi še vedno ne dela. Sem pa kupil tudi 8,5GB DVD+R od Verbatina in mi tudi ni delalo. Tko, da bom pomoje obupal in iz bolhe kupil dvd West europe
frown-1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
571
6
18
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Imaš na pašniku dosti nove robe, je pa problem, da je DVD za Audi navigacijo problem posnet. Uspešnost je pogojena s pravim zapisovalnikom. Večina (pravzaprav vsi) novih zapisovalnikov ni primernih, saj je v tem primeru visoka snemalna hitrost pravzaprav slabost. Če pa si lastiš kakšnega antičnega oz. recimo 10 let starega Pioneerjevega, potem si zmagal, saj ga lahko po uporabi za lep denar prodaš tudi meni...
grims-1.gif

Kakršno koli Idejo o kompatibilnosti garminovih kart pa lahko kar pozabiš...

Priznam da ne razumem problema s pekačem če je novejšega datuma,hitrost snemanja - če je ta problem se lahko nastavi,to je zmanjša z nastavitvijo samega programa (recimo Nerota),prisilno zmanjšanje je tudi nakup praznega medija z manjšo maksimalno hitrostjo snemanja. Če je težava z kopiranjem,snemanjem potem gre za kakšen drug problem,ki pa ni po mojem vezan na zgodovinske pekače.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Za BMW-a sem spržil nekaj DVD-ev in noben ni zagrabil,nato je bruder na nekem svojem starem PC zapekel in je zadeva delala v nulo
sprasujem se.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@jesen

Teoretično imaš point, praktično žal ne
smile-1.gif
Veliko forumov berem, kjer so stestirali že veliko novodobnih pekačev v različni kombinaciji praznih medijev in različnih programov za snemanje, seveda po večini neuspešno.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
571
6
18
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
@jesen

Teoretično imaš point, praktično žal ne
smile-1.gif
Veliko forumov berem, kjer so stestirali že veliko novodobnih pekačev v različni kombinaciji praznih medijev in različnih programov za snemanje, seveda po večini neuspešno.

Še najmanj se gre tukaj kdo ima prav ali ne,ampak vsak konkreten problem in zato gre mora imeti tudi ustrezno rešitev,ki ne stoji na ali -ali. Mene zanima ali je problem (kar je tudi možno) prekopirat original,ali so na spletu materiali z napako,ali je potrebno kakšno nastavitev pri pečenju spremeniti ki se od običajnih razlikuje,ali pa to znajo delati samo oni (čudno) ki pri tem lepo služijo cekine. Sam se bom mal poglobil v to in če mi rata bom na tem mestu poročal,samo še vedno sem mnenja,da drži rek:več glav več ve,pa se bo mogoče oglasil kdo,ki ve za kakšen problem gre "konkretno" se razume.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ti dam en namig, če se lotiš:

Citat:
Working with Navigation 2010 (audi_rns-e_2010_west).

Imgburn with DVD-ROM Booktype (Press "Tools" up in the menu > "Drive" > "Change book type.." > "LITE ON" > change for: "Drive (For DVD+R DL Media) > New Setting: DVD-ROM > press "Change" (Success!" press ok) > Press OK.)
Plextor PX-880SA
Verbatim DVD+R DL 8.5 GB

Works flawlessly!

Citat:
Setup confirmed!
Write Speed 4x is fine.

...seveda oboje z enakim modelom snemalnika. Ta navigacija (Audi RNS-E 2010) kroži po vseh "velikih" trackerih, zato je zagotovo vredu kopija. Porblem je samo v tem, da enim uspe vredu posnet, drugim pač ne.