AUDI 2008 letnik, dizel za 20 jurčku - še kdo ?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Je še kdo dobil tole na mail?

Sem dal v PDF...meni je zadeva skrajno sumljiva ,tako da previdno ce bo kdo kupil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Mi ki smo dobili ponudbo ga ziher ne mislimo kupiti, jaz osebno tudi ne, povem pa vseeno,mogoce pridemo zadevi do dna
smile-1.gif

Sam sem mnenja da je verjetno avto ukraden ali pa bo ukraden čez par mesecev, ker drugače nevem zakaj bi šel že čez toliko rok.

Verjetno je bil ze 1 lastnik v tujini, potem SLO podjetje,potem ta fizična oseba. Pa samo 600km . Cena pa tut prenizka.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Na zadnji sliki je na zadnji šipi vidna nalepka "DK". Zakaj neki bi prvi lastnik iz Slovenije nalepil dansko oznako na avto?
hysterical-1.gif

EDIT: še enkrat prebral, nikjer ne piše da gre za prvega lastnika. Vsekakor pa so to očitno "mutna posla".

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem tudi sam opazil DK nalepko! A se ni neka ladja tam potopila novimi avtomobili? Verjetno se je čez poletje sušil dobili pa so ga za male pare!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Piše ja, da je prvi lastnik. Malo poglej pod tisti opis, k je čist isti kot na avto.net (čist spodi).

@vaginko. Odvisno, kolk je bil poplavljen.... Če ni prišlo do motorja oz. elektronke, se da prežvet. Če je zalilo motor, pa lahko samo sanjamo, da bo komu delal....
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pač jaz sem sklepal drugače avta ne poznam! Lahk je pa čisto kaj drugega! Bomo videli kako se bo stvar razpletla!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

@vaginko. Odvisno, kolk je bil poplavljen.... Če ni prišlo do motorja oz. elektronke, se da prežvet. Če je zalilo motor, pa lahko samo sanjamo, da bo komu delal....
grin1.gif

Ladja se ponavadi ne potopi v meter globoki vodi
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ah mislim da ste vsi malo preveč paranoični postali glede teh avtomobilov iz Italije. Nevem zakaj bi človek javno oglaševal svoje podatke in prodajal ukraden avtomobil oz. avtomobil z neplačanimi dajatvami. Človek vam je dal vse podatke o vozilu, lahko vse preverite, ne vidim problema? Ne trdim da je vse ok ampak smešno se mi zdi ko vsi napadate brez razloga... Mogoče pa je poštena kupčija? Zame je za takšno kišto še 20 jurčkov preveč... Sicer pa so na avto.net od 20.500 naprej tako da mi ni jasno zakaj bi bilo kaj narobe??
bonk.gif