ATI Radeon Catalyst, ne dela

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Znorel bom enostavno...... winsi so si driver vzeli in naložili in načeloma stvar dela, zdaj pa bi rad imel še ta catalsyt control center. Čeprav ga naložim, nimam nobenih možnosti spreminjanja grafičnih nastavitev, samo nastavitev ohranjevalnika zaslona in nekaj za CPU .bonk:

Na netu nisem našel nič v zvezi z mojim problemom..... ne vem kaj naj sploh naredim da se bom lahko poigral z grafičnimi nastavitvami? Od Nvidie se je sama naložila cela kontrolna plošča, nobene zajebancije ni bilo
smirk-1.gif

Grafa je stara, HD 4850, veliko boljša kot sedanja in dobil sem jo za smešen denar.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.749
113
EU
Imel sem staro ATI 4850 kartico. Vse je delalo OK, sicer v winzih XP. Ti verjetno imaš W7 ane
13.gif

Naloži gonilnike z ATI-jeve strani, pa ne moreš zgrešiti.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
w7 imam ja. Saj poskusim naložiti zadnje gonilnike. Sem pogledal log na koncu inštalacije, display drivera in še neko malenkost ne naloži, češ da je to v windowsih neveljavna operacija.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Izgleda je s pomočjo fantov na tomshardware.com uspelo....... carji ostajajo carji
smile-1.gif

Potrebno je bilo pod device manager/video card/ update driver/manual poiskati en info file iz mape AMD support in preko tega ročno namestiti driver.