Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
po moje je precenjen že zaraji lamborgini loga + ekran premali.. rajši ti reči naj ti denar dajo pa se pol sam odloči kaj bi si kupo.. prvo se vpraši če rabiš mini laptop, da ti niso oni glave zmešali
Se mi zdi bolj uporaben od tablic, pa veliko manjši in lažji od klasičnih prenosnikov.
Avtonomija in teža mi nekako vsiljujeta misel, a je to pravi prenosnik, ker tistega, ki tehta v torbi skupaj z obvezno kramo 10kg+ že imam (poln kufer). Je bolj kot namizni stacionarec.
Po specifikacijjah ni ravno must have, ker ima atom procesor. Sicer dela vse, cemur je tak prenosnik namenjen. Sam kak inch vecji prenosniki imajo ze intel i... procesorje.
Čist tako v razmislek, če gledaš mal na daljši rok.
zaj če boš cele dneve gledo v njega se ne splača, sprobaj pa boš vijo kak oke trpijo, mislim vsaj meni.. če pa boš tak za občasno ko se gre na pot al pa neke na hitro poglejat pa je čisto dovolj, čeprav bi namesto tega rajši mel kako jačo tablico
Uporabljal bi ga za teren, kakšen zapisnik, navodila, ponudbe, pošta, načrti, test preko vmesnika ...
Lahek je in dobra avtonomija.
To me nekako privlači.
Citat: Uporabnik forgot1 pravi:
Uporabljal bi ga za teren, kakšen zapisnik, navodila, ponudbe, pošta, načrti, test preko vmesnika ...
Lahek je in dobra avtonomija.
To me nekako privlači.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.