Asus rt-n66u

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A ima kdo ta router?

Muči me to, da se eksterni disk priključen preko USBja skoz vrti.

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Živ, ga imam. Kot router je super, dodatne funkcije ga pa kot pri vseh Asus izdelkih serjejo. Sam se se precej zafrkaval z nastavitvijo download serverja in mi ni uspelo priti do kakega zadovoljivega rezultata. Malo dela malo ne, vmes pa kuri disk. Tako da sem obupal.
Podobne težave sem imel z Asus playerjem in sem ga na koncu zamenjal z wd.
Skratka, kot router super zadeva, kot NAS ali dl server katastrofa...
Če preveriš uradne Asusove forume ugotoviš da imajo vsi te probleme. Uradne rešitve ni, lahko pa gor naložiš costom firmware ala tomato... Na forumih najdeš vodiče.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
daj si ta firmware gor (mato.groov.pl), ima možnmoost izklopa diskov, jaz imam ta ruter s tomato fw že več kot leto in dela super. torrenti delajo kot keks, hkrati lahko predvajaš 720p filme iz diska, surfaš..... več kot zadovoljen.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A disk se ti izklopi, če ni aktivnosti?

Pri gledanju dixa na tablici ali računalniku pa ne bere podnapisov. Je kakšna rešitev?

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
seveda se izklopijo
branje podnapisov pa je odvisno od tvojega playerja, moj (srplayer na win ) ga ali prebere ali poišče na internetu. Na telefonu pa imam moboplayer, ki prav tako prebere podnapise, če jih gledam iz diska....

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Sem malo pogledal na tomato in tam imaš pod zadnjo verzijo nekih 5 fajlov za ta router za dol potegnit (AIO, BT,mega, TOR, VPN).

Kaj izbrati?

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
jaz vzamem all inclusive, torej AIO
smile-1.gif

http://tomato.groov.pl/downloa...110-AIO-64K.trx

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
seveda se izklopijo
branje podnapisov pa je odvisno od tvojega playerja, moj (srplayer na win ) ga ali prebere ali poišče na internetu. Na telefonu pa imam moboplayer, ki prav tako prebere podnapise, če jih gledam iz diska....

Poskusil moboplayer in ne bere podpisov iz diska, ki je priklopljen na router?!

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
imaš srt.je?, meni jih bere. sicer pa še poskusi z bs playerjem, podnapisi nimajo veze z routerjem in diskom

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.921
267
83
Slovenija
če se prav razumeva, jaz imam filme in podnapise na zunanjem 1tb 2.5" usb disku, ki je priklopljen na router, pa vse ok dela.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Je kdo testiral ta ruter z USB modemom? Sem gledal v compatibility list, pa naše drage Slovenije ni na seznamu, zaj pa da se ne opečem pri nakupu, saj bi ga uporabljal izključno kot 3G router (+hdd).

Wofk

Pripravnik
18. jan 2014
182
0
16
@Nejc_L
A si kej ugotovil, ker jaz se tudi zanimam, da bi uporabljal ta router za 3G?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Takle je na stvari.
Sprobal sem ga z Icon 225, ne dela, ne glede na fw (ne asuswrt in ne merlin, dd-wrt in tomato še nisem probal).
Nabavu rabljen Huawei E220, dela (na zadnjem asuswrt). Je pa res, da neke štrika zadnje cajte. Po nekem cajtu povezave ali par minut po tem, ko vžgem torrente, nema interneta. Router kaže, da je, ampak se ni možno povezat na nobeno stran.. Ga morem stestirat še direkt na PC-ju, da vidim, kdo bi bil kriv.
Kateri usb modem maš pa ti v mislih?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Zajle ko testiram trenutno kaže, da je bil usb podaljšek kriv. Upam, da bo tak ostalo
cheer.gif

Kaže, da naj bi tvoj E392 bil podprt. Vredi makina, več kot 10x hitrejša od moje
evil.gif
Si ga nabavu od naših operaterjev?