Asus memo pad 10 težave

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
Asus memo pad 10.
Sin ima omenjeno tablico seveda nasneto ni da ni in seveda sem se odločil za tovarniškem nastavitve, potem pa problemi z google play, z vsemi aplikacijami google.
Občutek imam, da se aplikacije posodobijo in potem same težave opozorila, da ta in on program skupine google ne bo deloval.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Sin ima pa nekje odprto temo 'Fotr težave - vtika se v mojo tablico - ne ve kaj sploh sprašuje'.

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
Aplikacije google ne delujejo se ustavijo ali se sploh ne zaženejo. Sistem android 4.3

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
Ni nič pomoči kaj storiti, ko ti googel play ne dela in ti napiše vsako toliko (Žal se je ta postopek com.google.process.gapps ustavil)

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
Kako in s katerimi programi opravim root in kako zanenjam android, kje dobim vse potrebno za asus memory padel 10
Model ME302C.

Hvala vsem

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
Pozdravljeni!
Kaj naj naredim, ta tablica ima problem z gogle play in z vsemi programi, ki so povezani z goglom.
Če po tovarniških nastavitvah in po vpisu googl računa takoj ne ustavim posodobitve aplikacij gogle sploh ne morem na google play.
Če pa pravočasno sklopim potem, pa lahko dostopna do trgovine.Napiše pa takole
- žal se je postopek com.google.procesa.gapps ustavil
- žal se je program storitev google play ustavil
Ali je kdo pripravljen kaj resnega pristopit ker če jo dam na servis potem je bolje da grem po drugega.

Hvala
Staher

22. jul 2007
13.536
1.732
113
124
Probaj naložiti kakšno staro google play verzijo in boš videl, če se isto dogaja klik, seveda moraš potem izklopiti tudi avtomatsko posodabljanje.

staher

Pripravnik
21. jul 2009
87
4
8
WeWatchingYou
Hvala!
Potegnal sem si dol več različnih verzij in ena je bila dobra, jih nasnel na usb ključ in inštaliral predno sem odpru google račum. Dokler sem v štartu dal jezik slovenski ni in ni šlo, potem sem pustil english in začudaj steklo.

še enkrat hvala!

staer

22. jul 2007
13.536
1.732
113
124
zmaga.gif