ASUS Download Manager

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Uporablja kdo ta program? Namreč, rad bi ga uporabljal, da bi mi ruter sam downloadal. Na ruter (WL-500GP) sem priklopil disk 160GB Fat32, vendar mi ne uspe usposobiti trapastega programa. Ko dam connect mi zmrzne in če kliknem v okno, se pobarva belo. Nato ga lahko le zaprem!

A kdo ve, kako upsosobiti ta program, ali pa obstaja kakšen drugi, ki se lahko povezuje s temi ruterji? Rabim pa za torrente download in upload.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz sem obupal nad tem ruterjem ker ni sfolgal tega, kar ti rabis, takisto ta program ne. ruter se je vrno nazaj v trgovino.

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Vse na ruterju lepo deluje, tudi filesharing tega diska. Ne bom ga nesel v trgovino, če ne bo ta program deloval, vendar sem upal, da bi ga lahko nekako pripravil do delovanja, saj berem na forumih, da veliko ljudem deluje brezhibno! Baje bi naj bila težava v fat32 sistemu. Podpira pa le Fat32 in nek linuxov podatkovni sistem, ne spomnim se točno imena.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja men je disk pa prenos deloval prepocasi za normalno rabo, cim sem ga dal v fat32. disk je WDmybook 320giga USB, sedaj je direkt na racunalniku kot NTFS. preprosto ni delalo oz je delalo prepocasi.
program je pa baje tud ful hroscat in ne ponuja ne vem kaksnih naprednih moznosti.

Nazadnje urejeno:

hud

Zelenc'
15. okt 2007
21
0
1
Probaj priklopit na drugi USB port, oziroma lahko tudi programsko nastavljaš kateri port boš uporabljal.
Tudi pri meni je bil prenos počasen, verjetno je stvar v programu, ker na računalniku mi dela s fat32 in utorrentom hitrejše kotna routeru.

LP

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Javljalo mi je tole napako:

Download master je bil v ruteru zagotovo omogočen.Nato sem opazil, da imam napačen usb port nastavljen.Ko sem nastavil na pravilnega, pa so se začeli dogajati zgoraj omenjeni simptomi.
Očitno bo računalnik še vedno treba imeti vklopljen cele noči, da se kaj dol povleče
bonk.gif
!

Počasnost me niti ne moti, saj bi downloadalo in uploadalo z omejitvijo in verjetno bi hitrosti okoli 40kbps že prebavil.

Nazadnje urejeno: