Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, če je že kdo kdaj naročeval preko asos.com?
Namreč, danes je teden dni od kar so mi paket poslali preko pošte (standard delivery), pa paketa še kar nisem prejel.
Kako dolgo ponavadi traja oziroma kako dolgo še naj počakam?
Poglej na njihovi spletni strani....jaz sem tam prebral, da boš prejel pošto v 8 delovnih dneh, to pomeni v 10 koledarskih dneh. Poleg tega, če se prijaviš na njihovo spletno stran, lahko spremljaš, kje se nahaja pošiljka.
Sem jim zadnjic ze poslal mail glede tracking number, pa sem dobil odgovor da je bila moja pošiljka poslana z DPD mailom, kar pomeni, da bo tukaj dostavila Pošta Slovenije in da ji ne morem slediti.
Nič se sekirat! Jaz stalno naročam tam in večinoma traja več kot en teden (prej kot na 7 dni, računaj na 7 delavnih
). Včasih se kaj zgubi. Osebno nimam izkušenj s tem, ampak so menda zelo prijazni in ni problemov z vračanjem denarja ali ponovnim pošiljanjem blaga (če je še na zalogi).
Mene zanima kake velikosti ima znamka ASOS, s katero znamko se lahko primerjajo?
Zadnje čase opažam, da se na številke ne da več zanašat. Današnja S velikost je enaka kot je bila par let nazaj M. Pogosto se zgodi, da mi je že S prevelik. Kaj se vsi redijo kot prašiči al kaj?
Punca je naročil nazadnje en OGROMEN paket, mislim da za 150 funtov stvari (več stvari relativno poceni) in je bila poštnina 13 funtov kolikor imam v spominu...
Da spet obudim malo temo...
Moj paket se je izgubil, tako so sporočili z ASOS-a. Izgubil bi se naj preko njihove dostavne službe. Denar so nakazali nazaj...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.