ASOS (spletna trgovina)

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Zanima me, če je že kdo kdaj naročeval preko asos.com?
Namreč, danes je teden dni od kar so mi paket poslali preko pošte (standard delivery), pa paketa še kar nisem prejel.
Kako dolgo ponavadi traja oziroma kako dolgo še naj počakam?

Hvala
smile-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Poglej na njihovi spletni strani....jaz sem tam prebral, da boš prejel pošto v 8 delovnih dneh, to pomeni v 10 koledarskih dneh. Poleg tega, če se prijaviš na njihovo spletno stran, lahko spremljaš, kje se nahaja pošiljka.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Sem jim zadnjic ze poslal mail glede tracking number, pa sem dobil odgovor da je bila moja pošiljka poslana z DPD mailom, kar pomeni, da bo tukaj dostavila Pošta Slovenije in da ji ne morem slediti.

Bomo vidli... bom še počakal par dni...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dober teden dni traja, ravno danes je deklica dobila en paket. Najbrž se je tvoj paket izgubil! Saj ne
smile-1.gif
Bo že, ne bodi živčn.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Nič se sekirat! Jaz stalno naročam tam in večinoma traja več kot en teden (prej kot na 7 dni, računaj na 7 delavnih
wink-1.gif
). Včasih se kaj zgubi. Osebno nimam izkušenj s tem, ampak so menda zelo prijazni in ni problemov z vračanjem denarja ali ponovnim pošiljanjem blaga (če je še na zalogi).

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Mene zanima kake velikosti ima znamka ASOS, s katero znamko se lahko primerjajo?

Zadnje čase opažam, da se na številke ne da več zanašat. Današnja S velikost je enaka kot je bila par let nazaj M. Pogosto se zgodi, da mi je že S prevelik. Kaj se vsi redijo kot prašiči al kaj?

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Ful je različna poštnina. Za večino stvari 4 funte. Zadnjič sem hotela naročit plašč in so mi misnli zaračunat 14 funtov
bonk.gif
). Sicer pa lahko vidiš kolikšna je poštnina še preden plačaš.

Za cifre prav od ASOSovih artiklov bi rekla, da so malo manjše. Ponavadi nosim angleško 8, tu gre pa bl na tesno in sedaj naročam 10
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Punca je naročil nazadnje en OGROMEN paket, mislim da za 150 funtov stvari (več stvari relativno poceni) in je bila poštnina 13 funtov kolikor imam v spominu...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Da spet obudim malo temo...
Moj paket se je izgubil, tako so sporočili z ASOS-a. Izgubil bi se naj preko njihove dostavne službe. Denar so nakazali nazaj...

LP