Pred časom sem intaliral program ala Picasa od Ashampoo. Ker mi program ni bil všeč sem ga kasneje odstranil z Uninstall Winner-jem. Pred kratkim pa sem opazil, ko sem hotel na www.jabuk.si ali pa Via Michelin, da mi ta Ashampoo preprečuje dostop do nekaterih strani. Konkretno Jabuk in ViaMichelin. To mi nagaja samo na Firefox-u, na Internet Explorerju je dostop do teh strani brez problema.
Napiše mi tole, da ni mogoče najti strani, ampak za sekundo mi jo pokaže in nato tole sranje:
Hoppla! Diese Seite konnte nicht gefunden werden. Versuchen Sie es unten noch einmal.
Suchen Sie im Internet
Suchen
Kontakt | Warum habe ich diese Seite erhalten?
© 2012 Conduit
Kaj lahko storim, da bi to popravil Pregledal sem register in odstranil ročno vse kar je dišalo po ashampoo, pa še vedno isti k.... Prosim za pomoč!!!
Napiše mi tole, da ni mogoče najti strani, ampak za sekundo mi jo pokaže in nato tole sranje:
Hoppla! Diese Seite konnte nicht gefunden werden. Versuchen Sie es unten noch einmal.
Suchen Sie im Internet
Suchen
Kontakt | Warum habe ich diese Seite erhalten?
© 2012 Conduit
Kaj lahko storim, da bi to popravil Pregledal sem register in odstranil ročno vse kar je dišalo po ashampoo, pa še vedno isti k.... Prosim za pomoč!!!