Ashampoo mi blokira...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Pred časom sem intaliral program ala Picasa od Ashampoo. Ker mi program ni bil všeč sem ga kasneje odstranil z Uninstall Winner-jem. Pred kratkim pa sem opazil, ko sem hotel na www.jabuk.si ali pa Via Michelin, da mi ta Ashampoo preprečuje dostop do nekaterih strani. Konkretno Jabuk in ViaMichelin. To mi nagaja samo na Firefox-u, na Internet Explorerju je dostop do teh strani brez problema.

Napiše mi tole, da ni mogoče najti strani, ampak za sekundo mi jo pokaže in nato tole sranje:

Hoppla! Diese Seite konnte nicht gefunden werden. Versuchen Sie es unten noch einmal.

Suchen Sie im Internet
Suchen
Kontakt | Warum habe ich diese Seite erhalten?
© 2012 Conduit

Kaj lahko storim, da bi to popravil Pregledal sem register in odstranil ročno vse kar je dišalo po ashampoo, pa še vedno isti k.... Prosim za pomoč!!!
frown-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.881
113
Emona / Carnium
V IE se ti je nainštaliral Ashampoo toolbar, ki ga (verjetno) lahko odstraniš, če greš na Orodja - Internetne možnosti - Programi - Upravljanje dodatkov - orodne vrstice in razširitve, ga označiš in klikneš uninstall oz. remove (ne vem točno).

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
V Internet Explorerju mi dela vse. Problem je v Firefox-u. Kako tam zrihtam zadevo?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.881
113
Emona / Carnium
Eh, sorry. Ne vem katero verzijo FF imaš. Uglavnem, v meniju (Firefox) najdi Dodatke (Addons) in tam poišči ashampoo toolbar in ga odstrani.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.126
7.751
113
Sem zrihtal! Najlepša hvala za pomoč!

Sem ti zvezdice pripopal, če to kaj pomeni!

Nazadnje urejeno: