Armani t-shirt

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Včeraj sem od sestre za rd dobil Armanijevo majico s kratkimi rokavi, ker mi je bila malo prevelika in smo bli ravno blizu trgovine sem šel zamenjati za drugo, sicer drug model ampak mi je bila uredu, ker sem jo potem kake 2 uri še nosil sem jo zvečer opral na roke ker ni bilo smisla v stroju... obesil sem jo normalni kot vse majice do sedaj pa naj bodo ED Hardy ki je že v osnovi šugav material ali pa navadna majica iz New Yorkerja ki stane 10% Armanija ali pa Hardyja... No da skrajšam.... Nobena se ni še tko razvlekla kot ta!!!! Dobesedno visi na meni kot cunja, res da sem bolj suh, samo v trgovini mi ni grdo visela na vse strani, sploh pa to vem po jakni ki je malo krajša in majica sigurno ni tako ven gledala ko sem probaval...

Kaj svetujete? Naj jih grem jutri takoj nahrulit kaj to prodajajo? Ker fora je da sem primerjal dve enaki majici v trgovini razlika samo v barvi, in je bila ena spodaj daljša, je še prodajalka tih ratala
smile-1.gif
mislm k da prodaja na tržnici majice za 5 eur.

cena majice 80eur
bonk.gif
pa kdaj drugič

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
To maš ponaredek sprjazn se, da te sestra nima rada.
evil.gif

Al pa ne znaš majice prat ker si nesposoben.
Itak na vsaki etiketi piše širjenje/krčenje v dolžino/širino tolk pa tolk %

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Je napisal, da je šel zamenjat za drugo.

Sam toliko dnarja za T-Shirt absolutno ne dam, se da že za 10€ dobit enako kvalitetno (dvojni šivi, težji bombaž itd.).

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
To maš ponaredek sprjazn se, da te sestra nima rada.
evil.gif

Al pa ne znaš majice prat ker si nesposoben.
Itak na vsaki etiketi piše širjenje/krčenje v dolžino/širino tolk pa tolk %

A ne bereš da je kupljena pri nas v trgovini in ne v arizoni(pa ne tisti v ameriki
evil.gif
)
In očitno spet slabo bereš ker sem napisal da sem jo opral kot vsako drugo in je nastalo sranje...
Krči širi naj se kot se hoče, tale se je očitno preveč... sploh ne mislim gledat etiketo, ker v normalni vodi(20stopinj) ni pogojev da se tok razjebe na vse strani...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Falšak. (nevede jim je kdo kaj podtaknil, alpa kaka prodajalka samo zamenjala cunje)

Ma ni no, imam v omari ene 2 in sta ostali enaki po pranju, mogoče jih je malo skup potegnilo ampak me ne moti tok. Je pa res da pri falšaku je vsaka druga različen material in upaš da po pranju ostane ista...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
To bo nekaj narobe z majico, moje so še vse popolnoma iste kot prvi dan. Pa jih perem čist normalno z ostalimi cunjami in vedno sušim v sušilcu...torej nobenega extra previdnega ravnanja z njimi...

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
To je krivo pranje na roke...pri tem si jo nevede razvlekel, takrat se ni videlo, zdaj pa se, ko je suha.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Sej pravim da sem pral enako kot vse, ko jih operem na roke. Drugače itak vse v stroj butnem. Tukaj pranje na roke ni krivo ker sem zraven opral še ed hardy majico ki je bila kupljena par dni nazaj, pa je material na otip slabši.... Čudežno je ta ostala ista kot pred pranjem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
A ne bereš da je kupljena pri nas v trgovini in ne v arizoni(pa ne tisti v ameriki
evil.gif
)
Kaj ima to veze? Ponaredki se pri nam prodajajo v vseh trgovinah, vključno (oz. še posebej) v največjih. Zato me velike štacune bolj redko vidijo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ja ja uredu bo, cel btc prodaja ponaredke
aplauz.gif
ne rečem da je kje vmes kakšna čudnega izvora, ampak mislim da se s ponaredki ne upajo igrati.

Kakorkoli, dobil sem opravičilo in dobropis. Od vseh reklamacij do sedaj pa naj se gre za avto ali telefon je bil to najbolj profesionalen postopek brez nepotrebne birokracije.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Cel BTC ravno ne, po mojih izkušnjah so še najbolj sumljive večje trgovine ala Sport2000, sploh pri cenah, ki jih imajo. In zakaj se ne bi igrali s ponaredki? Saj itak ni nobene prave kontrole, tiste papirje pa že poštimaš tako, da so v redu.