Včeraj sem od sestre za rd dobil Armanijevo majico s kratkimi rokavi, ker mi je bila malo prevelika in smo bli ravno blizu trgovine sem šel zamenjati za drugo, sicer drug model ampak mi je bila uredu, ker sem jo potem kake 2 uri še nosil sem jo zvečer opral na roke ker ni bilo smisla v stroju... obesil sem jo normalni kot vse majice do sedaj pa naj bodo ED Hardy ki je že v osnovi šugav material ali pa navadna majica iz New Yorkerja ki stane 10% Armanija ali pa Hardyja... No da skrajšam.... Nobena se ni še tko razvlekla kot ta!!!! Dobesedno visi na meni kot cunja, res da sem bolj suh, samo v trgovini mi ni grdo visela na vse strani, sploh pa to vem po jakni ki je malo krajša in majica sigurno ni tako ven gledala ko sem probaval...
Kaj svetujete? Naj jih grem jutri takoj nahrulit kaj to prodajajo? Ker fora je da sem primerjal dve enaki majici v trgovini razlika samo v barvi, in je bila ena spodaj daljša, je še prodajalka tih ratala
mislm k da prodaja na tržnici majice za 5 eur.
cena majice 80eur
pa kdaj drugič
Kaj svetujete? Naj jih grem jutri takoj nahrulit kaj to prodajajo? Ker fora je da sem primerjal dve enaki majici v trgovini razlika samo v barvi, in je bila ena spodaj daljša, je še prodajalka tih ratala
cena majice 80eur