arabski disko ritmi

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Zakva pa arabski ? Niti ni arabskih ritmov, niti ni arabske lestvice, niti ni arabski jezik...
Ne vem sicer kva tocno poje (razn anglescine), ampak zlo spominja na indijscino

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Kr hudo, ejga!
grims-1.gif
Vseeno se mi zdi, da arabskim temam nekako bolj pašejo ne prehitri ritmi. Moje mnenje.

Sicer sem si pa že pred časom (kakšnega pol leta nazaj) ogledoval neke orientalske kompilacije z arabsko tematiko, v Big Bangu, in sem naletel na en zelo lično oblikovan paket z vsaj par CD-ji, ki je seveda imel tudi primerno ceno (če me spomin ne vara, celo več kot 50 EUR
cry12bpy.gif

Ne vem, ampak v Ljubljani (ali kje drugje) recimo pogrešam (resen) lokal, ki bi imel v repertoarju kakšne take (razno) tematske glasbeno-plesne večere. Saj so verjetno že zdaj (bili) kakšni poskusi itd., ampak vseeno mislim, da noben nima posebnega slovesa ...

(P.S.: Arabski večeri mogoče pridejo potem, ko bo v Ljubljani stala džamija, hehe.
grin1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Sicer sem si pa že pred časom (kakšnega pol leta nazaj) ogledoval neke orientalske kompilacije z arabsko tematiko, v Big Bangu, in sem naletel na en zelo lično oblikovan paket z vsaj par CD-ji, ki je seveda imel tudi primerno ceno (če me spomin ne vara, celo več kot 50 EUR
cry12bpy.gif

Naslednjič si zapomni ime kompilacije. Ziher se na torrentih najde brezplačna varnostna kopija
grin1.gif