April - slovenska Lady GaGa

raners

Majstr
4. mar 2008
2.820
440
83
Hej vsem.

Moram priznat, da sem za to pevko April slišal šele včeraj na Emi. Moja punca mi je rekla, da že ima nekaj pesmi in sem šel preverit.

Moram priznat, da punca ni slaba, pa tudi pesmi so mi zelo kul (še sploh za slovenske razmere). Pesmi gredo hitro v uho in škoda tudi, da včeraj ni ona zmagala na Emi.

Kakšno mnenje pa imate vi o tej pevki?

p.s. Sem malo pogooglal za njene slike, pa je kar precej skrita na vseh slikah (sem našel nekaj, vendar so le predvidevanja, da je to ona). Ali ima kdo kak link, kjer se jo lepo vidi v obraz?

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Meni ta slovenska raca nima nobenih dobrih muzik ... za disko so njene muzike ravno prave ... ampak če se posluša besedilo ... eno in isto nonstop, kot da bi ji ob vsaki napisani pesmi zmanjkalo idej ...

Jaz je ne poslušam kaj preveč rad ... poslušam jo toliko kolikor jo vrtijo po radijih, ampak se njene pesmi hitro naveličam, ker so tako enostavna, da ...

Če pogledamo nekega ameriškega oz tujega izvajalca ... se na vse pretege trudi, da se druga polovica razlikuje od prve ali da še ustvarijo tretjo drugačno besedilo ...

B81

22. jul 2007
36.955
10.515
113
Ne vem, meni je prav simpatična
smile-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36

Drugače pa je ta komad od April prav fajni za v avto... Muziko na glas pa gasa.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
_pela_pape_.jpg

Revija Nova je namreč izbrskala, da je pevki v resnici ime Špela Papež, že znano pa je, da dekle prihaja iz Domžal. Četudi se je mladenka trudila, da bi bila na odru neprepoznavna, pa so njeni oboževalci na različnih forumih razkrili njeno pravo identiteto. Špela je ljubka punca, njene fotografije pa lahko najdete tudi na Facebooku.

Tam jo lahko vidite med poljubljanjem in objemanjem s fantom, gleda tega pa je April alias Špela komentirala, da se njen izbranec ni zaljubil v April, temveč v preprosto in delavno dekle. Kdo ve, morda pa bo nekoč vendarle nastopila brez krinke?