Apple Macbook air - tezava pri resetu ....

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Imiam sledec problem.
Kupil sem rabljen Macbook air, in sem hotel narediti master reset... Po teh navodilih
http://youtu.be/OtUw-vo606w

Zadeva se zakomplicira ko izberem po 2:40 min kam se naj nalozi Mac Os Lion... Imam sicer apple ID za iPada, ampak mi napise:
This apple ID has not purchased Lion

Kaj pa sedaj?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Legalna rešitev je ta da preprosto kupiš Lion ali Mountain Lion s tvojim Apple ID-jem, malo manj legalna pa je ta da od nekod snameš .dmg od le tega ter inštaliraš iz usb ključka.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Zdaj sem po navodilih prisel do sem.... Ampak nekaj delam narobe ker me ne spusti dalje...

20837241

Nazadnje urejeno:

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Legalna rešitev je ta da preprosto kupiš Lion ali Mountain Lion s tvojim Apple ID-jem, malo manj legalna pa je ta da od nekod snameš .dmg od le tega ter inštaliraš iz usb ključka.

Najvecji problem je da sploh ne morem priti do apple stora da bi kupil, ker ne pridem dlje kot do MAC OS X Uttilitieskjer lahko izberem
RESTORE FROM TIME MACHINE BACKUP
REINSTALL MAC OS X
GET HELP ONLINE
DISK UTILITY

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Če imaš opcijo, se prijavi z Apple ID-jem prejšnjega lastnika. Ponavadi se moraš ob prvem zagonu računalnika prijaviti z apple id-jem. S tem se zabeleži nakup.

Drugače pa z znanega zaliva pretočiš instalacijski dmg, ga zapeči na usb ključek in instaliraš z njega.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Uredil. Kljucek 8gb prvo kot prvo ni bil dost velik za dve particijo....
Ko pa sem dal 32gb in naredil fomat za apple pa je uspelo
wink-1.gif

Seveda s pomocjo CIZY-a
Thanx

Nazadnje urejeno: