Apple iPod Nano 8Gb

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Torej, odločam se za nakup novega iPod -a.
rolleyes-1.gif

Gre pa za trenutno najnovejši model iPod Nano 8Gb tretje generacije!!!
01_large20070905.jpg

Malce sem že pregledal cene, pa me zanima ali tudi kdo od vas forumašev pozna kakšno stran ali ima pri kakšnem uvozniku veze.
Iščem seveda najugodnejšo ceno za teha Applovega malčka...
aplauz.gif

Za vse informacije bi bil zelo hvaležen. (zvezdice zagotovljene!
wink-1.gif
)

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
jaz sem si ga pred tremi tedni kupil 4GB v miamiu za 150 $
wink-1.gif
to je okol 110€.
sicer sem ga pred enim tednom tukaj prodal za 150€ ker sem prisel malcek v stisko z denarjem in zato ker cez par priblizno mesec in pol dobim se enega iz zda.
zvok enkraten. tako lahek in tanek je da ga je res uzitek tudi samo gledat
smile-1.gif

mas se polno drugih funkcij tako da ga lahko se kr dobro ponucas. baterija se je polnila priblizno 2uri in zdrzala 24ur predvajanja.

zapelji se do italija, tik cez mejo ga prodajajo za 150€
redface-1.gif

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
pojma nimam koliko je pri nas. glede na to da se je tip prejsnjo soboto pripeljal iz lj v piran sem mislil da tle prodajajo kej drazje.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Pokaži mi 8Gb model tretje generacije za 150eur v sloveniji.... še na bolhi ga ne najdem. Pa tudi za tujino dvomim, da se dobi po taki ceni, razen če imaš res srečo.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
8GB je v italiji 199€ ( tolko kot pri nas?)
4GB pa 149.

ce mas koga da ti prinese iz zda bos prisel veliko ceneje skozi, oz. tisti ki ga kupuje. tukaj pri nas so res vse apple stvari tako zasoljene da je groza.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Aja... nisem videl. Tema gre namreč o 8Gb modelu. In ja... cene so pri nas 150€ za 4gb in 200€ za 8gb. To so pač applove cene, ki jih narekujejo apple store-i. Če je slučajno kje kaj znatno cenej, je to bodisi praznenje skladišč, ali je to vrnjena in popravljena roba, mogoče tudi kaj "padlo s tovornjaka". So pa tudi kakšne avkcije, če imaš srečo. Aja... amerika je pa občutno cenejša ja... (zanimivo, da se kljub šibkem dolarju cene apple izdelkov v evropi držijo, kakor da bi bile vgravirane).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To je novi nano??

ipodnanoblackl.jpg

Ta, z zaobljenimi robovi je pa 2. gen.? A ni ravno ta, z zaobljenimi robovi prisel lani v jeseni ven?
confused-1.gif