App za email na Androidu

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Native stock email app, ki je na Samsung Galaxy S II že po defaultu inštaliran, mi deluje obupno, ne zna iskati po starih mejlih in ima kar naprej neke težave, zato sem na spletu iskal alternative. App namreč rabim za svoj službeni email, posebej imam še gmail aplikacijo.

Večina na spletu priporoča K9, ki sicer deluje ok, ampak ne omogoča iskanja po serverju med starimi emaili na serverju, meni pa je iskanje po mejlih zelo pomembno... Torej sem spet naletel na aplikacijo, ki ne omogoča iskanja...

Mi kdo svetuje, kaj naj?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Kaiten mail 2.0

Zna iskat po serverju. Uporabljam tako gmail, apps, kot druge serverje in vse dela.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Še kakšen predlog ?

LP

Touchdown je zelo dober, a namenjen le Exchangu. Omogoča tudi nastavitev, da administrator v primeru branja ali brisanja podatkov s telefona doseže le vsebino Touchdowna, ne pa celotnega operacijskega sistema in aplikacij.

Aqua mail ima v zadnjih verzijah zelo izboljšan preview in manipulacijo s pošto in računi.

Sicer pa opažam, da na Androidih (novejši Samsungi, HTC-ji...) vse aplikacije za e-pošto le to preverjajo oziroma sinhronizirajo precej dlje, kot kakšen iOS ali WP8. Je za to kakšen poseben razlog?

lp

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Touchdown je res dober in ga uporabljam, vendar rabim še nekaj za gmail.
Pravzaprav bi rad en widget za oba maila, vendar za to rabim en odjemalec.
Če bi imel možnosti Touchdowna, bi bilo že kičasto.

LP