App Empire 2.0

etrade

Zelenc'
14. feb 2016
18
0
1
Preko v Sloveniji znane marketinške agencije sem zasledil tole 'poslovno priložnost' (beri z narekovaji ali brez):
https://amazing.com/build/your-app-empire
Ne glede na slovenko propagando (pač affiliate marketing) se mi zdi ideja dobra, po webinarju možakarja na desni, se mi zdi poznavalec app biznisa in verodostojen potencialni partner. Vendar pa celoten 'paket' step by step (kako raziskati in ustvariti mobile app in jo na koncu uspešno prodati) stane 2500 USD. Je le marketinško pumpanje ali lahko zares deluje? Vaše mnenje.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Kje je fora tega, da se na Alterju kar naprej pojavljajo novi člani, ki so odkrili čudovite poslovne priložnosti?

Za 2500 USD pelji raje drago na kakšen eksotičen izlet, bo več koristi.

etrade

Zelenc'
14. feb 2016
18
0
1
Ne obremenjuj se z novimi in strarimi člani.
Tema se pa tudi sklada s forumom.

Hvala za tvoje kratko mnenje.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Glede na to, da je tvoj post več kot očitno reklama bi bolj primeren plac bil kaki banner na strani kot pa forum.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Kje je fora tega, da se na Alterju kar naprej pojavljajo novi člani, ki so odkrili čudovite poslovne priložnosti?

Folk je brez šihtov... pa pač študira, kako druge nategnit. Kaj je tukaj težkega za razumet.

etrade

Zelenc'
14. feb 2016
18
0
1
Reklama?
shocked-1.gif
Ni, ker s tem nimam nič. Nisem avtor te ideje, ne delam affiliate marketinga...
Ker pa nimam 100000 postov in v življenju delam še kaj drugega kot pišem po forumih, sem za debato očitno izbral napačen kraj, tu je vse nekaj v stilu reklama, butli, ipd.
Vprašanje je bolj namenjeno tistim, ki imajo že kakšne izkušnje z mobilnimi amplikacijami. Odgovore tistih, ki jih nimajo, pa tudi razumem.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:

Folk je brez šihtov... pa pač študira, kako druge nategnit. Kaj je tukaj težkega za razumet.

tisti ki pa imate šihte, pa zgleda ne morete brez tega da pametujete po forumu
grin1.gif

etrade

Zelenc'
14. feb 2016
18
0
1
Se strinjam ja, da je težko najti neko novo idejo za aplikacijo. Da sam začneš s tem poslom in brez izkušenj je nemogoče uspet. Ta dva modela imata s tem ogromno izkušenj (če sem si prav zapomnil okol 1500 aplikacij, 150 mio downloadov - ne nimata toliko postov na forumih
evil.gif
), zato pa sem pomislil o mogoče dobri ideji, da se človek priklopi na toliko znanja in izkušenj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
verjamem, da dobiš dober wireframe, sej to je pri vseh tečajih podobno, če pač veš kaj izbrat, ampak premalo ljudi se zaveda, da potem izvedba je pač popolnoma odvisna od tebe samega
smile-1.gif
se pravi rabiš še vedno znanje + financiranje za to znanje in pa predvsem oglaševanje.

etrade

Zelenc'
14. feb 2016
18
0
1
Ja res je, samo od vsakega posameznika je odvisno kako mu bo uspelo. Tukaj dobiš vsa step-by-step navodila in po tem delaš. Imaš znanje drugih, imaš stroške z outsourcingom, glede oglaševanja pa ne vem kaj predvideva ta sistem. Sej pravim, koliko je sistem učinkovit ne vem, vem pa da veliko stane
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik etrade pravi:

Ker pa nimam 100000 postov in v življenju delam še kaj drugega kot pišem po forumih, sem za debato očitno izbral napačen kraj, tu je vse nekaj v stilu reklama, butli, ipd.
Vprašanje je bolj namenjeno tistim, ki imajo že kakšne izkušnje z mobilnimi amplikacijami. Odgovore tistih, ki jih nimajo, pa tudi razumem.

Alterego MArkoN-ja iz E-Thorex teme.......lahko modi potrdijo to z primerjavo IPjev?

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
mhm to bo to..
cheer.gif
in avtor(ji) tega priročnika, namesto, da bi izdelovali app-e in jih prodajali za milijone €, raje prodajajo priročnik kako to narediti za 2500$.

Če to ni reklama (kar verjetno je), mi ni jasno kako lahko eni po žnj javnosti znanih identičnih nategih, še vedno nasedate.

To je super prilika. 2500$ pa tud ni tako dosti. Nimaš kaj izgubit. Kupi in se nam boš čez 5 let smejal, ko se ti ne bo niti dalo več štet € na tvojih računih.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Na teh tečajih zveš toliko, kot bi ob par dnevih googlanja in branja raznih tekstov, blog zapisov, izkušenj drugih. Obstaja tudi ničkoliko knjig na temo. Sicer pa še vedno velja tista "those who don't know, teach".

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.400
113

Prave ideje za dober ali pa na trgu potreben program ti ne more nihče prodati! Lahko hodiš 10 let na tečaj, ampak če tega nimaš v sebi pač ne boš nikoli imel odlične ideje. Pika.
Veliko bolje, da teh 2.500 dolarjev porabiš za izobraževanje na področju android in/ali apple programiranja. S tem boš dejansko pridobil neko koristno znanje, ki ti bo lahko kasneje prišlo prav ko boš naletel na nekoga z dobro idejo in brez znanja programiranja.