Aplikacija za prikazovanje zadnje lokacije GSMja?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sigurno obstaja kaj takega ali podobnega da bi laufalo v ozadju androida in sporocalo lokacijo najraje baznih postaj kajti gps zre in rabi signal. Pa da bi to posiljajo na kaksen online server do katerega mas na netu dostop. AL pa da bi pri menjavi kartice ki ni registrirana celo preko gpsja sporocalo lokacijo?

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Uporabljam AndroidLost.

Inštalirač na telefon (Android), pol pa lahko kontroliraš preko Web vmesnika, kere podatke pač češ videti. Med drugimi je tudi lokacija telefona.
Primarno najprej preveri če je vkloplen GPS. Če ni čekira bazno postajo. Lahko pa tudi vklopiš GPS preko Weba če hočeš točno lokacijo, GPS pa imaš izkloplen.

Hočeš koga nadzirati?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ja sebe oziroma moj gsm ce mi ga kdo stegne. Pac slucaj, upam da ne pride do tega.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
plan b je zanimiv, ker ga lahko naknadno instaliraš (preko web-a).
Če je telefon če vklopljen, seveda.

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
AndroidLost

Še preko sms-a (neopazno) lahko nato kontroliraš telefon, lepo na tiho vklopiš data, gps, wifi, slikaš, lokacija.... Na 2S sem sprobal vse funkcije in vse deluje.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
ali ga je kdo poizkusil tudi odstraniti, jaz ga na svojem ne morem (uninstall not successful) - kje je keč:?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
I cannot uninstall the app!
The reason why it is so hard to remove is that you have given the app administrator rights. This is part of the android API and not something I have done to annoy anyone. There are three ways to remove the admin rights:

From the web page click Settings->Phone->Unregister
OR
Open the app and press Menu->Advanced->Uninstall app
OR
Go to your phone settings under security and remove the admin rights.

Any of the three ways should remove the admin rights and then you will be able to uninstall the app.

http://www.androidlost.com/#faq