Aplikacija ki te opozarja na spremembo smeri

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Potrebujem aplikacijo, ki me bo pri kolesarjenju usmerjala glede na predhodno načrtovano pot.

Ali Strava, Endomondo in še kaj drugega omogočajo? Ali priporočate kaj drugega?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Aplikacija zate: vse v glavi-možgani, oči pa še ušesa po možnosti..
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
to že že, to velja če sem sam in si lahko privoščim lutanje in usmerjanje glede na smeri neba. Če pa imaš za sabo 5-10 ljudi je pa fino, da te vsaj nekaj usmerja po stranskih poteh

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Živjo,

po spominu bi rekel, da sem na nokii E60
shocked-1.gif
uporabljal oziexplorer in da je to znal. Kot vidim, je zadeva tudi na androidu, pojma pa nimam, če vsebuje funkcionalnost, ki jo iščeš.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
oh kje so cajti, ko si se včas u avto usedu, pa peljal po svetu, če pa nisi vedu poti si pa mal vprašal kaj novega videl, koga novega spoznal.....

zdej pa še z biciklom brez navigacij, aplikacij, telefona, računalnika ne gre....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
oh kje so cajti, ko si se včas u avto usedu, pa peljal po svetu, če pa nisi vedu poti si pa mal vprašal kaj novega videl, koga novega spoznal.....

zdej pa še z biciklom brez navigacij, aplikacij, telefona, računalnika ne gre....

jst kljub vsej elektronski pameti še vedno uživam v vsem tem, ker sem strašno nagnjen k "raziskovanju"
redface-1.gif

Me moja začne takoj zafrkavat, če kdaj prideva direkt, brez, da bi vmes še kej raziskovala
tongue-1.gif

Včasih elektronka zajebe, včasih grem pa jst mal po svoje. Dolgčas mi ni nikol
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:

Probaj za foro v xy mestu 5ljudi vprasat po kaki xy firmi...ulici itd....bos presenecen kaksne odgovore bos vse dobil...

Pa bo to malo mesto!

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Sports tracker premium ima follow route in ghost target. Ni pa tako da bi zapiskal, če zaviješ iz smeri.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samo cena je pa mal huda. sem že gledal, ker mi ni problem plačat za dober app. sam eni pa mal pretiravajo.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Lahko probaš še Run-GPS. Ima navigacijo,,pa še karto obrača v smeri vožnje. Sam ga uporabljam že od časa win 6.5.
Nisem še stestiral navigacije, ker ga uporabljam le za posnetke treningov. Ima pa možnost za opozorila, ko greš x metrov iz route.
Mislim, da je neke testno obdobje, ko lahko zastonj stestiraš.
LP Borča
Eh nisem datuma pogledal - pa nič ne de....

Nazadnje urejeno: