APEK poročilo Q2 2011

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Poročilo.

Povzetek:
Nadaljnji upad PSTN.
Rast VoIP.
Nadaljni upad položaja Telekoma pri PSTN in Mobitela pri mobilni telefoniji.
T-2 izgublja delež na prav vseh segmentih fiksnih komunikacij (net, tv, fon). Tudi na segmentu tehnologije FTTH.
Rast Tušmobila.
Simobil nespremenjeno.
Amis in Telemach rastla na vseh treh fiksnih segmentih.
DSL stagnira, kabel in FTTH z enako rastjo.
Nadaljnja rast paketov trojčkov.

Telemach dohiteva T2, Tušmobil z višjo rastjo
http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042478424

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
949
91
28
Ljubljana
Resnično je žalostno, da vas ljudje ne spregledajo. Rastete s diskvalifikacijo in ne s kvaliteto ali boljšim odnosom do strank.
jezen.gif

Zadnjič se pri neki gospe oglasi Telemach, ki želi prekopati njeno na novo urejeno dvorišče. Seveda ni pustila, ker da itak že ima T2 optiko in ji Telemachovec pribije, da tisto je pa že itak mrtvo. Seveda je bila čist hin. Še dobro, da sem vskočil jaz in ji objasnil, kdo je pravi lopov.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Če se ne motim je mmx v Telemachu.

Jaz imam s Telemachom odlične izkušnje. Več kot 6let sem uporabljal njihov internet. V tem času sem bil brez interneta max 2 dni oz. 30ur

Po tem času je bil splet okoliščin, da sem moral prekiniti pogodbo z njimi in to nekje 17ga v mesecu.
Odgovorni v podjetju so mi "odpisali" naročnino za teh 17dni.

To je odnos do uporabnika! Kje še lahko vidiš kaj takega?

Support je v redu. Odprava napak hitra

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
Samo ne mi Telesmeha omenjat...... v pol leta sem imel izpadov za 2 tedna, za vsaj mesec pa delovanja na ravni dial up-a... po tel so sicer kar vredu, se potrudijo in kar hitro rešujejo zadeve, to dam prav, žal pa to ni dovolj ker se stanje hitro poslabša. Pri prejšnjem ponudniku v 2 letih sploh nisem zaznal izpada.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Pa si le docakal, a?
wink-1.gif

T2 verjetno na FTTH izgublja delez na racun sirokopasovnih omrezjih, v katerih se ne udejstvuje. Dvomim, da se jim samo stevilo strank na optiki zmanjsuje.

Ostalo pa zgleda kot prejsnje ...

Se slisimo!

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Resnično je žalostno, da vas ljudje ne spregledajo. Rastete s diskvalifikacijo in ne s kvaliteto ali boljšim odnosom do strank.
jezen.gif

Zadnjič se pri neki gospe oglasi Telemach, ki želi prekopati njeno na novo urejeno dvorišče. Seveda ni pustila, ker da itak že ima T2 optiko in ji Telemachovec pribije, da tisto je pa že itak mrtvo. Seveda je bila čist hin. Še dobro, da sem vskočil jaz in ji objasnil, kdo je pravi lopov.

Ne razumem, zakaj mmxa povezujes s Telemachom
smile-1.gif