Antifafa?!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Pozdravljeni, jaz se sicer še nisem srečal s takšnim problemom, kar nekaj mojih znancev pa se je...in sicer obstajajo ženske, ki nočejo izvajati felacije. Ker je tak odnos meni popolnoma nerazumljiv, moti me že, če ženska noče pogoltniti, sprašujem tiste štiri ženske, ki so na forumu in domenvam, da je vsaj ena nefafaæica med njimi...

zakaj zavraga nočete fafati?!?!?!?! (čebelica naj ne odgovarja v tej temi, saj ona bi, pa ji ne dajo materiala)...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
tvoj prijatelj naj najprej pristane na obedalvo s straponom, sem prerpičan, da se bo potem vseeno omehčala... aja pa saj vemo da si ta prijatelj pravzaprav ti

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
stieber, "prijatelj" naj si ga bolj pogosto umije, pa bo
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
tvoj prijatelj naj najprej pristane na obedalvo s straponom, sem prerpičan, da se bo potem vseeno omehčala... aja pa saj vemo da si ta prijatelj pravzaprav ti

Kaj ima "strapon" s fafanjem?
to, da jo rajca če se gresta obrnjene vloge in bo potem mogoče pristala na reči ki njega rajcajo... ni pa nobenega zagotovila, na koncu lahko še vedno ostane brez fafanja s pekočo ritjo

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Imel eno takšno...nisem je razumel sploh...nimam je več....to je to. Ko se mse včasih zamislil da bi bil z njo cel life in da ga nikol nebi dala v usta si tega nisem predstavljal. Zdej je zadeva poštimana, seveda z drugo...žensk je na miljone, in si našel drugo, čeprav seveda ni bil samo to razlog ampak pustmo to.
Ne štekam pa tipa k bi to trpel cel life. Hebat ga, če ne mara mojga tiča, ne mara mene
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Tebi pa o spolnosti še marsikaj ni jasno ane? Bolj ko se oglašaš, globje toneš.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ker je nasplošno tko grd pa žilast, pa je potem ženske strah, da ne bi kakšno žilo pregriznile. Pa še refleks bruhanja izzove, če gre pregloboko v usta. Mogoče maš pa predlogega
tongue-1.gif

Aja, drugače je pa odgovor verjetno zelo preprost: enim se pač to gnusi, saj tam tudi lulate. Pa sperma tud ni najboljšega okusa. Pika amen.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Cel lajf sigurno nobeden ne bi trpel, slej ko prej bi ga dal keri drugi v uste...
wink-1.gif
Jaz bi punci, ki ga ne bi hotla, hitro pojasnil, da če ga ona ne bo ga bo pa katera druga. Pa naj potem razmisli.

Moraš pa razumeti punce, mogoče je imela slabo izkušnjo in se ji zdaj to gabi, psihološka zadeva. To jo moraš pa potem ujeti ob pravem času, razpoloženju in počasi nevsiljivo namigniti kaj želiš, no potem bo kmalu uživala.
smile-1.gif

En članek za ženske:
http://www.sex.com/news/blog/2012/08/21/blowjobs-reduce-depression-in-women-and-men/

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Čistoča ni bila problem in ni šans da je...niti prej,niti zdej, niti kasnej....sej je mela ene pol leta cajta (tako da ni bilo nekega vsiljevanja-smo že dost stari), no sej vse drugo je bilo dokaj solidno. Mi pa res nikoli ni bilo jasno, in nikoli ne bo jasen vzrok...ampak zdej lahko rečem bilo i prošlo...je blo zgleda tudi takšno izkušnjo čez dat. ...sem ji pa isto pojasneval,kot si napisal, da sem malo dražil...hehe. Upam da ji je pri naslednjem to uspelo preproditi al karkol že, drugač se mi revež prav smili.
evil.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
moje opažanje glede tega je, da po navadi kadar noče tiča v usta, ne dovoli tudi muce na jezik
redface-1.gif

po mojem imajo takšne bejbe same s sabo problem in ne z decom in njegovo čistočo....verjemte, ko je ženska afektu (sexya),golta, liže in tlači v usta prou vse kar ji pride pod roke
cheer.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Men pa je ena k ni pustila da ji pride v usta, rekla, da lahko le ce temu sledi french kiss...