Kaj je pa tvoj problemCitat:
Uporabnik Jernej pravi:
Čestitam!
Jemlješ zdravila, hkrati si se ga nalil... IN PREŽIVEL! Ej kapo dol, moj idol si. Samo še to disciplino izumijo na OI in ima Slovenija zagotovljeno zlato v Londonu 2012.
Poglej, jaz sem vprasal ce slucajno kdo pozna te tablete in da je se kaksen stranski ucinek, ki ga ne napisejo ali pa se je komu kaj zgodilo pri tej kombinaciji. No vidis, je moja stvar in se v to debato res ne bi spuscal. Nisem vprasal za nasvet ali naj pijem ali ne! Se strinjam, da to ni najbolj pametno, samo sem reskiral. Sem pac tak clovek in mladost je norost. Zaradi mene se vi vsi cuvajte za vsak k**ac in v zivljenju ne delati nicesar tveganega, samo potem ne vem kje ti je point zivljenja. Vceraj sem prezivel nepozaben zur in to brez posledic, kje je sedaj problem? Eh kaj ljudje se vse drugo pocnejo. Konc debate, ker je zasla!Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ej,
če hodiš po AC a) boš preživel ali b) ne boš preživel.
Približno tako je bilo tvoje vprašanje.
Živ bog ne zna napovedati, ali boš preživel ali ne.
Si pa polnoleten (ali tam nekje - če nisi, je pa mamica zate odgovorna, ne pa Alter), in res je tvoja stvar (ne pa Alterjeva), ali se igraš loterijo z lastnim telesom ali ne.
Ker kemija (tabletke) + alko je že takšna luštkana loterija za tvoja jetra (če že za druge organe ne).
Če pa ne boš preživel, boš pa šel na servis k Jerneju, ki - verjetno navdušeno (tako vsaj jaz vidim njegov komentar) - potem rešuje, kar se rešiti da pri ljudeh, ki take bedastoče počno.
Pa.
Citat:
Človek lahko dela s svojim telesom kar hoče!