Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozna ali uporablja kdo Answering machine for android. Zaželeno: Vklop takoj po prejetem klicu, možnost lastnega "pozdravnega" sporočila, omejitev časa snemanja.
Glasovna pošta ne pride v poštev, rabim lokalno.
Hvala
ponavljam, nisem še našel takšnega, ki bi delal kot telefonska tajnica. Zame to pomeni, da se samodejno javi, predvaja posnet zvok, posname klicatelja in odloži. Več ali manj vsi samo pošiljajo SMS-e v odgovor.
Morda bi se dalo kako skombinirat s kakim taskerjem.
Samo ne vem kater app oz kako naredit, da bi klicatelj slišal "pozdravno sporočilo". Google sicer najde nekaj na to temo, samo nič konkretnih appov.
Samsung mi ne dovoli zagnati music playerja med pogovorom.
Ta zadeva je dokaj nerodna.
Dolgo sem gledal in iskal to za službeni telefon, kjer moram imeti tajnico.
Ugotovil sem da ima precej (večina?) Sony androidov Answering machine že tovarniško vgrajen in sem se na koncu odločil za nakup Sonya pa je mir in zadeva deluje točno tako kot želim. Edino dolžina posnetka je omejena na 30 sekund, ampak za moje potrebe je to ravno dovolj.
Vem, da je precej nerodno iti v zamenjavo telefona zaradi tega, ampak ena možnost pa le je in to delujoča za razliko od vsega ostalega kar sem preizkusil.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.