Anketa za uporabnike Simobila

Mia

Zelenc'
8. dec 2008
8
0
1
Prosim vse tiste, ki ste uporabniki Simobilovih storitev in imate nekaj minut prostega časa, da rešite kratko anketo (rezultate potrebujem za faks), ki se nahaja na povezavi: uporabniki Simobila.

Hvala!
roza.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Za naslednjič:

- Starost:
od 26 do 35
od 36 do 45

Pod katero spada 35 in pol let?
Ajde, to lahko na blef...

- Trditve. Manjka možnost "ne vem", ker

"Urejenost poslovalnic Si.mobil v primerjavi s konkurenco" Poznam dve Simijevi in eno Mobitelovo. Kak naj ocenim splošno?

"Pokritost poslovalnic po Sloveniji" Glej prejšnje. Nimam pojma.¸

"Ponudba dodatne opreme v poslovalnicah" Isto.

"24 urna asistenca operaterja" A to obstaja? Kaj pa je sploh? Pridejo na teren poškodovan telefon "odšlepat" ?

"Ugodne cene mobilnih telefonov" Nisem pri njih kupil.... praktično nikoli. Kak naj ocenim?

Zdaj če je za FDV, povej, pa bom izpolnil na random, lahko tudi v več kopijah.
wink-1.gif

Mia

Zelenc'
8. dec 2008
8
0
1
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Za naslednjič:

1. - Starost:
od 26 do 35
od 36 do 45

Pod katero spada 35 in pol let?
Ajde, to lahko na blef...

- Trditve. Manjka možnost "ne vem", ker

2."Urejenost poslovalnic Si.mobil v primerjavi s konkurenco" Poznam dve Simijevi in eno Mobitelovo. Kak naj ocenim splošno?

3. "Pokritost poslovalnic po Sloveniji" Glej prejšnje. Nimam pojma.¸

4. "Ponudba dodatne opreme v poslovalnicah" Isto.

5. "24 urna asistenca operaterja" A to obstaja? Kaj pa je sploh? Pridejo na teren poškodovan telefon "odšlepat" ?

6. "Ugodne cene mobilnih telefonov" Nisem pri njih kupil.... praktično nikoli. Kak naj ocenim?

1. 35. Če dopolnim npr. 18 let in če me kdo vpraša, koliko sem stara, rečem 18, tistih 6 mesecev mi je prav prišlo pri 15 letih.
grin1.gif

2., 3., 4. Poslovalnice & co je res težko ocenjevat, če nikoli ne hodiš tja. To bi res lahko drugače zastavila.

5. * Za vsa vaša vprašanja smo na voljo na brezplačni številki 24 ur na dan, vse dni v tednu. Lahko pa nas naslovite tudi preko maila: info@simobil.si, 080 40 40 40

6. Cene - jih res nisi nikoli primerjal?

Sicer pa hvala za nasvete - in rešitve.
zmaga.gif

Mia

Zelenc'
8. dec 2008
8
0
1
frown-1.gif

Anketa je zaključena, vsem, ki ste poskusili odgovoriti ali odgovorili na vprašanja v anketi pa se zahvaljujem.

LP