Anketa - Uvajanje zaposlenih v delo

TiHa

Zelenc'
9. jan 2011
3
0
1
Pozdravljeni!

Sem študentka fakultete za organizacijske vede Kranj. V okviru diplomske naloge z naslovom PROCES UVAJANJA NOVIH SODELAVCEV, pripravljam raziskavo s katero želim ugotoviti ali uvajanje kadrov vpliva na hitrejšo vključitev novega delavca v delovno okolje ter ugotoviti, če so novi delavci po procesu uvajanja zadovoljni in posledično hitreje dosežejo pričakovane rezultate. Z anketnim vprašalnikom, ki je pred vami bi pridobila dragocene podatke za svojo raziskavo v diplomski nalogi. Zato vas vljudno prosim, da si vzamete nekaj minut časa in odgovorite na zastavljena vprašanja.

Sodelovanje v anketi je povsem anonimno, zato ne potrebujem vaših osebnih podatkov, le stopnjo vaše izobrazbe in starost. Rezultati bodo uporabljeni izključno za potrebe omenjene raziskave.

Prosim če lahko povezavo do ankete posredujete še vašim znancem, kolegom, sodelavcem....

Za reševanje ankete se vam zahvaljujem in vam želim lep dan.

Tina

Povezava do ankete: http://fluidsurveys.si/surveys/tinah/proces-uvajanja/

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Najprej nekaj pohvale za slovnico.

Upoštevati gre še, da pripravništvo ni več obvezno, včasih pa se zgodi, da ne dočakaš *nobenega* uvajanja.

Nato: uradni naziv faksa je UM FOV, kjer ni nikjer kraja Kidričeve 55a, pa če je ta praksa še tako popularna na FOV.

Aja, kdo je mentor in kateri predmet? Kdo danes sploh predava Florjančičeve predmete?
confused-1.gif

LP,
univ. dipl. org.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Predlagam, da popraviš tole anketo, ker boš sicer dobila čisto napačne rezultate. Če nisi bil deležen nekega posebnega uvajanja ali pripravništva, bi morala biti možnost, da zaključiš z anketo, ker sicer bodo ljudje klikal odgovore na pamet in ne bo nobene povezave s samim začetkom ankete.
lp

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Sem izpolnil.

Drugače pa lahko rečem, da sem pred leti delal v podjetju, kjer je bilo v vrhu en kup organizatorjev dela in ravno organizacija dela je najbolj škripala.
rolleyes-1.gif

Upam, da vas sedaj kaj bolje naučijo...
tongue-1.gif

TiHa

Zelenc'
9. jan 2011
3
0
1
Najlepša hvala vsem, ki ste si vzeli čas in izpolnili anketo!

SUPER STE
smile-1.gif

Lp, Tina