Anketa gledanosti TV programov

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Največkrat gledani televizijski programi anketirancev so:

* POP TV (436 navedb)
* RTV SLO 1 (345 navedb)
* RTV SLO 2 (269 navedb)
* A KANAL (207 navedb)

Zaskrbljujoče....
crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Koliko uporabnikov pa zajema ta anketa?

Bi bilo zanimivo dobit anketo oz. statistiko Telemacha in Siola, ampak po moje so vsepovsod prvi štirje POP TV, Kanal A in RTVSLO.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Tisto moje ni anketa, ampak je statistika uporabe (računa se real time)...

Ta trenutek ima POP TV 34415 ogledov... za druge pa lahko preračunaš
smile-1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
570
6
18
Število anketiranih gledalk in gledalcev je dokaj skromno je treba priznati,čeprav sami rezultati niso presenečenje. Je pa velikokrat tako,da se držimo nekih navad kot je gledanje teh nekaj TV programov in za ostale se redko zmenimo. Nekaj krat se mi je tako zgodilo,da sem preklopil na Net Tv in vsaj sam sem bil prijetno presenečen nad programom. Še vedno pa se nisem poglobil na njihov spored in po mojem bi morali
vzeti večkrat mal daljinca v roko in pogledat še kam drugam (vem,se zgodi da včasih nikjer ni kaj za gledat).pa bi rezultati anket bili verjetno mal drugačni.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ali pa ce gres raje malo ven na zrak ali pa na debato s kolegi in pozabis na TV ? Nic cudnega ni potem, ce so na vrhu programi, na katerih lahko gledas porocila in kaksen sport (ostalo je pa tako ali tako filler).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Raja gleda program za rajo.

Kaj pa ste pričakovali, da gledajo Wall Street TV ???

Schime

Guru
22. nov 2008
1.983
769
113
In katere programe gledate potem tisti, ki še niste poneumljeni.
Hm sicer ne vem kako te poneumlja, če gledaš na poptv film, nadaljevanko, šport.

Jaz mislim, da je nekdo zelo omejen, da na podlagi tega kar nekdo gleda ugotovi, da je nekdo "glup" ali pa neumen.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ti si prvi, ki je neumnost omenil.

Ups, zgleda mi nekaj iskanje šteka.

8888 je bil prvi. Se opravičujem.

Nazadnje urejeno:

Schime

Guru
22. nov 2008
1.983
769
113
zakon a na teh kanalih se pa ne ponavlja. Obadva, če gledaš ene 3 mesece si vse videl, potem se pa še samo ponavlja.
Sicer pa nekateri kak film pogledajo tudi večkrat kot samo 1x, če je zanimiv.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.144
113
blizu močvirne prestolnice
HBO , NG, History, NG Wilde, vsi Discoveryi, MGM, Slo1, Slo2, Sport tv 1 in 2, Sportklub 1,2,3,4,5, +,Golica tv, Tv Petelin, Mtv Hits, Dance, VH , Boomerang no neki sem jih naštel.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
SLO 1 in 2 sta dobra programa nisem vedel...To sta komi programa za poneumljanje ljudi da vrjame naši vladi..treba je ukinit RTV in samo naročnino 3 brezvezna programa za 12€...predrago ko pes..
10.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
SLO 1 in 2 sta dobra programa nisem vedel...To sta komi programa za poneumljanje ljudi da vrjame naši vladi..treba je ukinit RTV in samo naročnino 3 brezvezna programa za 12€...predrago ko pes..
10.gif

Žajfnice in resničnostni šovi na programih ProPlusa so po tej logiki namenjeni dvigu intelektualnega potenciala, ali kaj?

RtvSLO je že po definiciji lahko samo mešanica - ustreči morajo vsem in tako popolnoma ne ustrežejo nikomur. Prav tako imajo po zakonu nalogo, da delajo program, ki je komercialno manj zanimiv. Na ProPludu nikoli ne bodo imeli oddaje kot je Omizje ali Polnočni klub. Res pa je, da za večino nista tako zanimivi kot Šternova rit ali LaToyina joška.

Ne soditi celotnega programa na podlagi informativnih oddaj - čeprav po mojem mnenju ProPlus nima oddaje, ki bi Odmevom segala do kolen - še posebej, kadar je v glavni vlogi Bobovnik.