Android vprasanja:

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

1.: če kupim aplikacijo z play stora, mi le ta potem ne bo "težila" z reklamami? 2.: Je izklopljen prenos podatkov (z osnovnim appom v telefonu) 100% zanesljivo? 3.: kako "ustaviti" nalaganje iger, ki jih ne zelis (namrec vsake toliko mi se pojavi ikona za kako novo stvar, katero jaz nisem dal na telefon). Sicer, ko kliknes na njo, te preusmeri na play store in ti tam ponudi, da jo nalozis.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Ponavadi plačljive nimajo reklam, ni pa nikjer rečenop, da jih nebi smele imeti. Ampak ponavadi jih nimajo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kaj pa pomeni, da izklopis/omejis podatke v ozadju? Sem stisnil to moznost, pa imam sedaj zgoraj trikotnik (in v njemu klicaj)

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Določene aplikacije, ki potrebujejo internet za delovanje ne bodo delvoale. Avtomatsko osveževanje gmaila ipd...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik smt pravi:
1.: če kupim aplikacijo z play stora, mi le ta potem ne bo "težila" z reklamami? 2.: Je izklopljen prenos podatkov (z osnovnim appom v telefonu) 100% zanesljivo? 3.: kako "ustaviti" nalaganje iger, ki jih ne zelis (namrec vsake toliko mi se pojavi ikona za kako novo stvar, katero jaz nisem dal na telefon). Sicer, ko kliknes na njo, te preusmeri na play store in ti tam ponudi, da jo nalozis.

1. 99% ne bo več težila, zato je ravno plačljiva.
2. ja, 100% zanesljivo.
3. en izmed programov/iger ima zraven nameščen program za reklamiranje drugih aplikacij. Velikokrat ne preostane drugo, kot da odstraniš vse aplikacije od takrat, ko se ti je to začelo dogajat, nekatere sicer poleg programa namestijo še en program in potem odstraniš samo tistega.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če tiščiš na trikotnik oz če potegneš dol in potem tiščiš na trikotnik, ti napiše katera aplikacija je to?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ce pritisnes na trikotnik: se ne zgodi nic. Ce das dol (obvestila, poteka,, ipd), pa napise: podatki v ozadju omejeni (dotaknite se, da odstranite omejitev). Je pa pod oznacbo: poteka.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Windows phone in vse te težave čudežno izginejo
grin1.gif

Razen eventuelnih reklam v aplikaciji sami, če je brezplačna.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ni sile. Smo na iphonih. Sprobavam nova čuda. Ko bo možno, kupim novo Nokio 925 oz 1025ko. Bomo videli.