Android Town - social community

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Prosil bi, če bi lahko pomagali pri testiranju aplikacije, narejene za Android telefone. Gre za "social community" aplikacijo, ki temelji tudi na lokaciji uporabnika. V bistvu omogoča komunikacijo med bližnjimi uporabniki.

Prav tako ima podporo v spletni strani Android Town , kjer lahko uporabniki izpolnijo svoj profil in sodelujejo na forumu. S prijavo v sami aplikaciji si registriran tudi na spletni strani in forumu.

Aplikacija je narejena za 1.6+ OS.

Če boste imeli težave ali pa samo ideje, mi prosim povejte.

APK lahko presnamete s tega linka: APK

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
In kako napreduje testiranje?
smile-1.gif

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
smile-1.gif
Zaenkrat je bil pozitiven feedback z nekaterimi dobronamernimi kritikami seveda. Prijavljenih je trenutno nekje 15 ljudi (vključno s tabo). Večina v Sloveniji, so pa tudi iz USA, Avstralije, Južne Amerike...

Seveda je pa potrebno dosti več ljudi da zadeva zaživi. Trenutno se ukvarjam še z nekaterimi bugi, potem gre pa zadeva na market.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Skoraj identično idejo sem zadnjič predlagal na kavici. V teh stvareh moraš biti res hiter in na pravem mestu
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ideja definitivno ni slaba... ampak če ne bo zaživelo, je žal neuporabno. Da bo zaživelo pa potrebuješ dobro promocijo in mogoče povezavo s kakim obstoječim social community.

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Kaj je vilj aplikacije? to je nekakšna MSN Droid varianta ali kako?

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Zadeva je zamišljena kot social network android uporabnikov (oz. vsaj zaenkrat android). Z aplikacijo lahko spremljaš uporabnike v tvoji bližini (trenutno sicer po celem svetu, saj nas je nekje 20 šele - update 12.5.2010: čez 30 uporabnikov) in z njimi komuniciraš.

Uporabnike vidiš na zemljevidu, tako, da zadeva ni IM program ampak bolj vizualno in lokacijsko usmerjena.

Kar se tiče uporabnosti je res to, da aplikacija take vrste potrebuje velik userbase. Povezava še s kakšnim social networkom (FB npr.) je v načrtu. Trenutno je pa plan zadevo čimprej spraviti na market (nekatere buge je potrebno še odpraviti, predvsem z različnimi resolucijami) in pa poskušati nekako narediti malo večji push aplikacije.

Če ima kdo idejo kako in kje, bi bil zelo hvaležen.

Drugače pa še screenshot aplikacije

mainscreen.png

profile.png

Nazadnje urejeno:

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Aplikacija je bila ravnokar objavljena tudi na marketu. Pod kategorijo Social v razdelku Apps.
Upam na porast članov (trenutno jih je okoli 45).

ATCode.png

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Malo nerodno izbrano ime. "Android" znamko ima verjetno registrirano Google. Če bo app kdaj postal znan, boš verjetno dobil kako obvestilo od odvetnikov.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Recimo, da je še najbolj podoben temu. S to razliko, da tukaj vidiš vse uporabnike aplikacije in ne samo tvoje prijatelje. Ter da je večji poudarek na social aspektu.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Še dobro da za herota še zdaj ni uradne novejše verzije od 1.5 tako da še nemorem probat. =)

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Ja obljubljajo nam začetek junija, bomo vidli kaj bo s tega. Čeprav ga že obljubljajo od novembra.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Update aplikacije na marketu.

- izboljšana stabilnost
- izboljšana hitrost
- manj porabe bandwitha
- dodan search (uporabnika se lahko išče glede na username, spol, starost in v podanem radiusu
- dodajanje prijateljev preko polja sporočil (long click na sporočilo da 2 možnosti)
- gumb na prvi strani za izbris prikaza rezultatov iskanja in prikaz osnovnega stanja

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jaz imam pa dokaz, da imajo nekateri Heroti že 2.1. Najbrž so testni.
smile-1.gif

Super, tudi sam sem imel že verzijo 2.1. Ampak sem telefon mogo rootat. Ni neke umetnost. Bolj me mika uradna verzija, ki bi naj bila na voljo 1.6.2010 vsaj upam no.