Android tablice in brezžični tiskalnik

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Pozdravljeni, sem iskal pa nisem nič našel. Najverjetneje je blo že kje o tem pisano, ampak je to v množici podatkov nemogoče najti.

Imam tablico Nexus 7 in na njenj nameščen Quick Office aplikacijo. Imam tudi brezžični tiskalnik, ki ga uporabljam v povezavi z drugimi napravami. Pa me zanima ali je možno tiskati tudi s tablice z Android sistemom? Da bi tiskal Office datoteke, PDF, ipd... Sedaj pri preizkušanju namreč nikjer v aplikaciji nisem našel možnosti natisni.

Sicer rahlo dvomim v to možnost, saj bi potem rabil goonilnike za printe, mogoče pa le obstaja kaka.

lp

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Hvala za nasvet. Sicer je tiskalnik Epson in vidim, da tudi najde aplikacije za njega. Bom preizkusil par zadev.

lp

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Tudi jaz priporočam PrinterShare. Izkušnje z njim imam samo na iPadu, verjamem pa da na Androidu ni nič slabši.

Lahko pa da najdeš kakšno zastonj variatno, ki bo čisto ustrezala tvojim potrebam. Morda ti bodo zgolj osnovne funkcije "nepremium" različice dovolj.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Uporabljam Cloud Print. V firmi mi tiska na vse mrežne tiskalnike, seveda če je PC s Chromom prižgan, na brezžične tiskalnike pa, če podpirajo Cloud Print oz. HP-jev e-print.