Android snemalnik pogovorov

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
za potrebe službe rabim na svojem mobilniku program, ki bi mi omogočil, da lahko sogovornika posnamem (sogovornik ve, da je sneman, brez skrbi). kateri program to omogoča? imam HTC sensation z androidom. pogojno lahko uporabim tudi nokio e71, samo moram simko prestavit. mora pa bit tako, da jaz sogovornika pokličem, povem kaj in kako in nato vključim snemanje. problem je, da doma nimam stacionarca s katerega bi lahko preko vmesnika snemal na diktafon ... predlogi?

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
edini ki je kaj vreden je po mojem mnenju total recall. snema samodejno in dobiš tudi diktafon. diktafon vklopiš po želji, snemanje pogovorov pa kako si nastaviš.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a ni tako, da ponavadi tej snemalniki na androidih snemajo samo tebe na svoji strani, tistega na drugi strani pa se skoraj nič ali pa čisto nič ne sliši?

meni je uspelo pred enim letom instalirat samo enega normalno delujočega, ampak sem kar precej truda vložil v to, da sem ga našel in spravil na telefon, ker je blo kup komplikacij.

Total recall meni ni deloval na Desire-u.

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
na gs2 deluje perfektno. edini. pa sem sprobal vse ki sem našel.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
no, jaz sebe ne rabim, sogovornika pa :)
bom probal total recall, čeprav če na desire ni delal v redu, zakaj bi na sensationu ...
kaj pa za symbian je kaj?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nekateri custom ROM-i imajo snemalnik vdelan v sistem. Po mojih izkušnjah samo tak dela kot je treba, pri drugih sogovornika komaj slišiš.