android pie in zaklepanje posameznih appov

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
Imam Android Pie in nikdar se nisem kaj dosti ukvarjala z zaščito in varnostjo tako in drugačno. Zdaj pa me zanima, če samo po sebi omogoča zaklep posameznega programa oziroma kateri app uporabljate. Jaz s prve nisem našla in sem si naložila AppLock. Zadeva sicer dela, vendar (kljub temu da v opisu programa piše, da je možno), ne omogoča da odklenem app s prstnim odtisom. Moram tapkati geslo (ali vzorec, akrkoli drugega pač...).

Ima kdo kaj več izkušenj s tem in kaki nasvet?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Kaj ni mape. Varna mapa? Vsaj pri Samsungu je za ostale telefone nevem.. ;) Ki lahko zakleneš aplikacije ki ne želiš da drugi vidijo itn.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
misliš, da dam aplikacijo v mapo , pa mapo zaklenem? kako to narediš na Samsungu, da vidim, če je tu tudi mogoče...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Meni dela applock aplikacija brez problema in si lahko nastavim posamične aplikacije za zaklep. Zaklenjeno aplikacijo potem enostavno odklenem s prstnim odtisom. Honor Lite (Android 7.0)

Screenshot_20190119-142917.png
Screenshot_20190119-143621.png

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Pri samsungu je mapa oz. aplika
misliš, da dam aplikacijo v mapo , pa mapo zaklenem? kako to narediš na Samsungu, da vidim, če je tu tudi mogoče...

Jaz mam na svojem Samsugu. Aplikacijo Varna mapa. In v njej nastavim kdo lahko kaj vidi itn..

Sedaj nevem ker Android uporabljaš da ti lahko kaj več povem itn...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
očitno jih je več s tem imenom. jaz imam tole:
http://www.domobile.com/best/

dela prstni odtis za odpreti app, za iti v nastavitve (po defaultu zajlene nastavitve, zato da ne bi mogel applocka odinštalirati in potem dostopati do zaklenjenega appa), samo ko hočem v zaklenjeno aplikacijo mi prstni odtis ne dela. Čeprav bi mogel, najbrž bug…

Janch
a lahko link do tvoje, da sprobam

Deky_
očitno je to Samsungova fora, miui ima že takoj to možnost iz škatle, sony nima pa ni od tega izgleda