Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kako to misliš: ''Ne želim si nastaviti potisne pošte, ker hočem imeti pošto shranjeno v inbox-u na spletu na mobitelu pa le kopijo oziroma obvestilo.''
Saj gmail nikoli ne briše mailov, vedno ostanejo shranjeni na spletu.
da ga ne bo zmedlo
kar narediš (brišeš, prebereš, odgovoriš.....) na telefonu, se naredi tudi na spletu.
če te skrbi prostor na telefonu, se priponke ne prenašajo same.
Poizkusil sem že vse nastavitve vendar je vedno enako. Nastavil sem gmail, ki je že naložen na na telefonu vendar enako.
Mail mi prenese na telefon in ga na spletu ni več na telefonu ga ne izbrišem! Recimo, da sem ob sinhronizaciji prejel 5 mailov, ki so se prenesli na telefon.
Ob naslednji sinhornizaciji se 2 ohranita trije pa zbrišejo (jaz jih nisem označil za brisanje) in priletita dva nova. Treh zbrisanih nimam niker. Zgodilo se je tudi že, da se ob sinhronizaciji samo pokaže mail ampak ga deansko nimam na telefonu in tudi v inboxu izgine.
Naložil sem na novo programsko opremo na telefon, preklikal nastavitve v telefonu in na gmailu ampak ne najdem rešitve. Vmes sem še na servisu spraševal vendar nisem dobil pametnega odgovora.
Zato sem obupal in iščem samo nek "reminder" o prispeti pošti in to je to, ker hodit vsake 10 min na splet in preverjat je brezveze
Imam android 4.2.2.
V kolikor ima pa kdo rešitev pa še toliko bolje