Android - navigacija za zahodno ZDA

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Torej, kater program, ki bo seveda imel mape naj si najdem. Torej za Californio, Utah, Nevada, Arizona.
Seveda mora biti vse brezplačno, offline in the best.
evil.gif

Google mi jih seveda ponudi tisoče, ampak se mi ne da jih 50 sprobat, ki ne bodo v redu. Bi rad iz prve skinil dobrega.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Sem bil pred dvema tednoma v nevadi in kaliforniji, navigon je delal super.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
na čeških straneh nič. ma še kdo kak predlog kje dobit navigon usa ali podobno, pa ne da mi pol telefon javi, da ni original verzija in naj kupim original.....PM.
pozdrav.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
In kaj je z HERE maps narobe

evo, sem probal naložit iz Android trgovine HERE in upam, da bo v redu, če ga bom rabil. Sumil sem, da je HERE slabši, ali brez navigacije, ali začasen, ker je brezplačen.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
...ti pa si AS !

V prvem postu napišeš :
Citat:
Seveda mora biti vse brezplačno, offline in the best.
potem pa neveš, če je HERE ql, ker je brezplačen... Damn..
smile-1.gif

Here je drugače zelo dobra navigacija, pokritost part pa izvrstna
smile-1.gif

No, še vedno ti lahko prodamo kakšno navigacijo, če maš viška dnarja.. Men se en Garmin doma valja, če rabš
wink-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Ja ofca, ko jaz pišem moraš bit visoko koncentriran.
evil.gif

Program mora biti seveda plačljiv, kar dokazuje da naj bi bil praviloma uporaben. Dobit pa ga moraš đaba.
Točno tako sem mislil, ker če je en program že v osnovi đaba, si mislim, da to pomeni, da je ali trial, ali da ni offline, ali da je nek catch. In nebi rad bil ravno sredi Hollywooda, ko bi mi izpisalo sorry your free licence has expired, kapiš. Raje si doma skinem đaba profi program. Ampak zaenkrat izgleda, da je morda tudi ta Navmii free in da ima vse pritekline običajne navigacije. Čeprav ko ga odprem mi recimo ne ponuje lih nek meni..Vidim samo Search, Favorite, Recent in Upgrades. Kje so pa kakšne settings pa to...da vsaj zamenjam tipa za narratorja za žensko....pa nekje na netu sem videl, da naj bi celo znala slovensko?...
pozdrav.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Upam, da bo ta HERE deloval, ker nimam prostora inštalirat še kakega navigona za backup. Ni več prostora..
Me pa čudi zakaj nima vseh komand na meniju kot druge navigacije. Verjetno je lih to ta razlika med plačljivim ali pa tem zastonj...
Recimo še preračunavalca ne morem zamenjat za žensko, čeprav piše zamenjaj, ampak je mrtvo polje...
HERE sem skinil do direkt iz android trgovine...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
ampat ta HERE offline - torej na cesti ne prepozna številk ulic....samo ulico pozna....kako to gre torej?

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Če bi res rad potoval brezskrbno, je moj nasvet, da ko prideš v ZDA v prvem wallmartu kupiš prepaid kartico(pride cca50€) neomejeno prenosa podatkov(po porabljenih 2gb se hitrost zmanjša) neomejeno notranjih klicev in smsev ter uporabljaš online google maps.Tako imaš poleg res dobre navigacije možnost uporabe vseh naslovov poi točk(hoteli restavracije znamenitosti...) Ni glih zastonj, ampak mislim, da se splača.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@resnica

Zakaj online google, če ga pa imaš možnost uporabljat offline?
Namesto, da 50€ meče ven za predplačniško kartico, lahko zraven doda še 50€ in si kupi pravo navigacijsko napravo.

@Katunga

kaj praviš na to, da pogledaš v temo Here za Android in morda tam najdeš odgovor?
Tema je malo pod to v katero si pisal sedaj.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Misim, da je tip prišel že iz USA..... glede na datume.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.300
4.118
113
Greš na Telemach . Na bilo kateri paket lahko dokupiš za 3 eur dnevno 1 GB prenosa podatkov in neomejeno število pogovorov. In si online

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Ja sem že nazaj in USA itak. Ampak sprašujem za naprej za kamorkoli pa tudi za doma...Nisem ravno tolko dober s telefoni, da bi si to krekal al kaj, prenset še znam, ampak zna bit pol križ z inštalacijo včasih. Pa tudi na telefonu nimam dovolj placa da bi ne vem kaj gor spravil...Pa vsakič rabim za kje drugje, vedno pa za lokalno (slo, it, at). Pa načeloma nebi bral zdej 4 ure vsakega posta, zato sem izkoristil moj star post, če bi kdo direkt odgovoril ali svetoval...kapiš...
pozdrav.gif

Sicer pa prvič sem za USA kupil v prvi štacuni lokalno no name navigacijo za 50€, ampak ni bla up to date, ker v okolici Miamija blazno gradijo nove vpadnice in sem se 2 uri vrtel po obvoznici, da sem našel Tamiami trail.
cool-1.gif

Pol sem doma na bolhi zadevo prodal in drugo leto pa sem spet šel in sem na telefonu nekaj uporabljal, kar nisi mogel offline vnesti točnega naslova, ampak sem si lahko ogledal karto in pritisnil točko - cilj in pol me je tja furalo... in tko naprej...
cool-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To kar sprašuješ je že opisano v temi, ki sem jo omenil in piše se v določene obstoječe teme zato, da se lažje najde, ko nekdo išče isto ali podobno informacijo, kapiš
wink-1.gif

Za 17 strani teme porabiš max 5 minut in ne 4 ure.

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Še vedno sem mnenja, da je na potovanju res fino imet ves čas omogočen prenos podatkov in je vredno teh 50€ in da to ni stran vržen denar.
Poleg navigacije imaš na poti ves čas omogočeno uporabo drugih appov, ki znajo priti zelo prav(mi smo ves čas uporabljali yelp,booking,tripadvisor...) poleg tega pa imaš vedno na voljo klicanje, če gre kej narobe ali potrebuješ kakšno dodatno informacijo.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
To kar sprašuješ je že opisano v temi, ki sem jo omenil in piše se v določene obstoječe teme zato, da se lažje najde, ko nekdo išče isto ali podobno informacijo, kapiš
wink-1.gif

Za 17 strani teme porabiš max 5 minut in ne 4 ure.

Ajde sem poslušal tvoj nasvet, sem prebral sosednjo temo in ugotovil, da moraš včasih bolj precizno vnesti naslov, pa ga morda potem najde. Ampak doma ja, kjer veš kaj pomeni ulica, kaj številka, kaj poštna številka, v tujini pa pogosto ne razumeš kaj je kaj in pač prepišeš naslov iz internetne strani in pol ti pač ne najde...Uglavnem Here sem vrgel ven in sem naložil Sygic iz Android trgovine, da vidim, kje bo pa sedaj problem...Aja sem pa porabil - izgubil dobre pol ure za prebrat 17 strani.....
smirk-1.gif

Podobne teme