Android Market - kako do plačljivih app?

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...verjetno ste to že kje obdelal samo ne najdem

Kak si nastavim, da vidim in kupim plačljive aplikacije na marketu?

Hvala za info!
zmaga.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
kolikor je meni znano plačljive app ne delujejo pri nas. mislm delajo že ampak podpore za plačevanje ni baje..
confused-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
...verjetno ste to že kje obdelal samo ne najdem

Kak si nastavim, da vidim in kupim plačljive aplikacije na marketu?

Hvala za info!
zmaga.gif

Potrebujes rootan telefon, nato namestis to : http://www.cohortor.org/paidappsenabler/Documentation.html

Potem gres na www.google.com/checkout in se logiras s tvojim u/p. Vpises osebne podatke in podatke o kreditni kartici.

Nato zazenes aplikacijo na telefonu in izberes operaterja, katerega zelis fejkat (recimo TmobileUS). Ob zagonu Marketa bi moral videt Paid apps, ce jih ni, idi pod Aplicattions/Manage/ in izbrisi Data ter Cache za Market aplikacijo.

Kliknes na zeljeni app, Buy in potrdis. Po novem imas let 15min za povrnitev denarja, ne 24ur kot prej.

Vsakic ko se telefon na novo poveze v omrezje, je treba na novo zagnat Paid apps enabler, ker se resetirajo vrednosti po prijavi SIM kartice (nov zagon telefona, Airplane mode on/off).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Brez igračkanja z rootanjem se da še pogledati na SlideME market, kjer se da nekatere aplikacije kupiti preko PayPala, potem pogledaš na razvijalčevo stran, kjer nekateri tudi omogočijo nakup ali pa pišeš avtorju, ki ti običajno nakup omogoči.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Smo. Ampak enih stvari se še vedno ne da dobiti ker jih razvijalec noče ponuditi nam. Načeloma se pa lahko vse kupi.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Ne, potrebno je rootati telefon in namestiti Market Enabler. Ki je, smešno, navoljo na Google Marketu. Jaz se v to ne spuščam, ker mi ni do rootanja telefona in možnih frk s servisom. Če potrebujem kaj kar na marketu ni "na voljo za naš trg" lepo grem na google, vnesem ime programa in verzijo in na koncu dodam APK. Dobiš link do verzije. Če me želijo mojega denarja bom pa piratiziral.

Primer: Google Earth. Ne moreš downloadati z Marketa. Ga pa BP dobiš na netu z mojo metodo.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Hmm a za nalaganje teh apk progrmačkov, moraš kj posebnga nardit na telefonu? Rootat al kaj hudrija zdj berem?
Sem kar prek USB vrgu na telefon pa ne gre
smile-1.gif