Android in Exchange password

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mogoče kdo ve, koliko zadnjih vnešenih passwordov/PIN kod si zapomni Android (Gingerbread 2.3.6,, Samsung TouchWiz) za Exchange (po moje 2007)?

Namreč, žal si zapomne tudi, če izbrišem in na novo postavim Exchange na aparatu in ne dovoli vnosa starega PIN.

Razumem, da moram na vsake nekaj časa menjati, ampak sem probal samo prestaviti na Pattern lock, sedaj pa ne morem pouporabiti stare PIN kode.

Hvala za kakršnokoli informacijo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
hmmm, sam še nisem meu problemu.... vedno ko sem zbrisu exchange account sem ga lahko na novo bp naredil

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj z izbrisom tudi sam nimam problemov ali nedelovanjem, temveč s tem, da si zapomni predhodno PIN kodo, s katero sem do sedaj zaklepal aparat.

In ne najdem podatka, koliko zadnjih passwordov si zapomni, ne bi jih pa rad 15 napisal in še vedno imel zablokiran svoj želeni password.

Sicer niti nisem prepričan, če mi to onemogoča Android ali Exchange server nasploh ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne razumem povezave med Exchangom t.j. ActiveSyncom s PIN kodo za odklep telefona
sprasujem se.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Lahko je na activesync nastavljen policy, ki zahteva vpis gesla (PIN) za odklep telefona. In število zapomnjenih gesel vodi as politika na Exchange serverju. Tako da je brez veze podirati profil...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V firmah (po moje v večini, kjer imajo Exchange) imajo tudi security policy. Ta zahteva vnos PIN kode ali passworda, v nekaterih primerih pa tudi dovoljuje vnos patterna (odvisno od nastavitev Exchangea in verzije Androida) vsakič, ko odklenem aparat, in ima določen čas, predno se le-ta zaklene.
A sem dosti jasno razložil?