Androdi- MSN in Skype

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Kaj torej uporabljate. Fring je bil prva in edina izbira, sedaj pa ga ne prenesem. Skypa ni več, MSN pa se mi samovžiga in me meče dol iz stacionarne mašine.

Kaj je torej optimalna lite varianta za :

- MSN
- Sykpe

Se kaj govori od datumu Skypa na Androidu ali jih je Verizon zavezal do neskončnosti?

LPM;

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
meni se vedno bolj dozdeva da google namerno ne spusti skype na android, ker bodo vsak čas vdarli z svojo verzijo gtalka, ki trenutno dela samo preko inboxa. bičez
10.gif

borelij

Pripravnik
20. feb 2008
102
17
18
Khmm, meni na Desire dela skype od Verizona, ki sem ga snel z: hxxp://forum.(ime prepovedanega foruma).org/viewtopic.php?f=428&t=120115&hilit=skype

menda klici skype2skype ne delajo -> nisem sprobal

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni se vedno bolj dozdeva da google namerno ne spusti skype na android, ker bodo vsak čas vdarli z svojo verzijo gtalka, ki trenutno dela samo preko inboxa. bičez
10.gif

Google voice... že obstaja, samo ne še za nas

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Telefonskim družbam, kot je Verizon, ni všeč, če se njihovi naročniki pogovarjajo zastonj preko skypa, namesto da bi pridno trošili njihove impulze.

Zato so, seveda za zajeten kupček zelencev, sklenili dogovor s skypom, ki preprečuje zastonj klice.

Na iPhonu zastonj skypanje še funkcionira, če bodo pa stekli podobni (dobičkonosni) dogovori tudi med Verizonom, Skypom in Applom, lahko tudi tu pipco hitro zaprejo.

Iz Nimbuzza na androidu je zaenkrat še mogoče zastonj klicati drugega skype uporabnika, vprašanje pa je , koliko časa bo to še mogoče, preden še to zablokirajo, kot so pri fringu.

Skype je na račun zastonj klicev pridobil veliko bazo zvestih uporabnikov.
Če se bo skype prodal telefonskim družbam, bo pač treba začeti iskati alternative in dati skype na čevelj ..

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
voice ni enako kot talk. pri voice dobiš svojo tel. številko, talk pa dela ven iz inboxa. se pravi lahko tudi kličeš zastojn inbox --->inbox, enako kot skype -->skype. čakamo še samo android varjanto
cheer.gif

pomoje ni fora v tem da bi sklenili operaterji in skype nek dogovor, ker drugače nebi obstajala varjanta za iphone in symbian, ki je še vedno najbolj razširjen smartphone.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Morda čakamo zaman in android variante skypa ne bo, zaradi eksluzivne pogodbe med Skypom in Verizonom.
- razen za njihove naročnike in brez možnosti zastonj klicanja skype2skype s telefona na telefon.

Ostale variante (symbyan, iPhone) bodo začele pa počasi ugašati, kar je v dolgoročnem interesu telefonskih družb.
Prav gotovo, da telefonske kompanije skačejo od veselja, če se njihovi uporabniki zastonj klicarijo preko skypa.
(follow the money ...)