and1 kosarkaske superge

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
ne najdem vec trgovine, kjer bi se dalo v sloveniji kupiti kosarkaske superge znamke and1.

kaksne ideje?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
btc, hala a, tam je bila ena trgovina. Sedaj ne vem, če je še.

Potem pa mogoče forma + in one way, če bi se dalo zmenit da naročijo kaj . . .

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
ni več... kar je pravzaprav super, ker so and1 ratale šrot. Tazadnje niti eno sezono niso zdržale...

Aja, mogoče majo res še na Trubarjevi, City Sport je mislim da trgovina...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ni več tiste trgovine v Hali A - in to je težava. Kupiti kakovostne športne copate je v Slo kar težava, tudi če gre za tako popularen šport kot je košarka

Sam sem sedaj nabavil under armour in sem saj zaenkrat navdušen
smile-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jah ne vem, jaz sem najprej naredil malo surfanja po netu, potem sel v Intersport, Hervis, Tomas sport, Prva Liga, Sport 2000, itd. in poizkusil par modelov... tezava je bila npr., da en model Nike niso imeli vec v moji cifri in sem jih moral crtati s seznama. Potem ene par Nike-ic sem crtal s seznama zaradi previsoke cene (npr. Lebronke). Na koncu sem se odlocal med dvema copatoma, ki sta mi najbolj sedla in bila cenovno "dostopna". Adidaske D.Howard v Intersportu in Adidaske 773 D.Rose v Hervisu. No odlocil sem se za slednje in so super. Ce denar ne bi bil ovira, bi takrat verjetno kupil Lebronke v Tomasu.

Saj je pri vecini stvareh v Sloveniji, da pac moras preletati nekaj trgovin, ce ves kaj bi rad, ker zal nimamo trgovine, ki bi imela vse na kupu. Sicer je bilo v Tomasu se najvec izbire, ko sem jaz gledal, razne Lebronke, pa tudi Adidaske D.Rose, ampak ze nov model. Jaz sem kupoval takrat "stari" model, ker je bil 30% off, pa po review-ih na netu je bil celo boljsi oziroma bolj odziven na parketu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v cityparku Lj v adidas shopu sem v izložbi videl, da imajo enga košarkaša oblečenga in obutga:) Predvidevam, da imajo kej novga...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
v cityparku Lj v adidas shopu sem v izložbi videl, da imajo enga košarkaša oblečenga in obutga:) Predvidevam, da imajo kej novga...

predvidevam da si videl izlozbo thomassporta ...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Ko sem bil nazadnje za basket niso imeli nič...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Tudi jaz, ko sem gledal slabo leto nazaj so imeli v adidas shopu v cityparku nekje skrita dva modela košarkaških, mislim da so bile adifast neki... tiste "tanajhitrejše" košarkaške copate.