Jah ne vem, jaz sem najprej naredil malo surfanja po netu, potem sel v Intersport, Hervis, Tomas sport, Prva Liga, Sport 2000, itd. in poizkusil par modelov... tezava je bila npr., da en model Nike niso imeli vec v moji cifri in sem jih moral crtati s seznama. Potem ene par Nike-ic sem crtal s seznama zaradi previsoke cene (npr. Lebronke). Na koncu sem se odlocal med dvema copatoma, ki sta mi najbolj sedla in bila cenovno "dostopna". Adidaske D.Howard v Intersportu in Adidaske 773 D.Rose v Hervisu. No odlocil sem se za slednje in so super. Ce denar ne bi bil ovira, bi takrat verjetno kupil Lebronke v Tomasu.
Saj je pri vecini stvareh v Sloveniji, da pac moras preletati nekaj trgovin, ce ves kaj bi rad, ker zal nimamo trgovine, ki bi imela vse na kupu. Sicer je bilo v Tomasu se najvec izbire, ko sem jaz gledal, razne Lebronke, pa tudi Adidaske D.Rose, ampak ze nov model. Jaz sem kupoval takrat "stari" model, ker je bil 30% off, pa po review-ih na netu je bil celo boljsi oziroma bolj odziven na parketu.