Amortizer

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Babi ga je nekako uspelo snet iz tiste bučke na karoseriji in zdaj ni več tiste kovinske vzmeti ali kaj je že v šalčki.
bonk.gif

Se da to kje posebej dobiti ali bo potreben nov?

Pa koliko sploh stane amortizer pokrova motorja za starega Audija?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz sem kupil za svojega karavana par za prtljažna vrata, na uradnem servisu je bil par tam nekje 50€

Se mi pa zdi da so identični Stabilusovim

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Babi ga je nekako uspelo snet iz tiste bučke na karoseriji in zdaj ni več tiste kovinske vzmeti ali kaj je že v šalčki.
bonk.gif

Se da to kje posebej dobiti ali bo potreben nov?.....

kovinska vzmet je enaka pri vseh teh amortizerckih. ce ne bos dobil javi, pa ti ga jaz priskrbim ....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
bonk.gif

Se da to kje posebej dobiti ali bo potreben nov?.....

kovinska vzmet je enaka pri vseh teh amortizerckih. ce ne bos dobil javi, pa ti ga jaz priskrbim ....

Hvala, smo že rešili.
cheer.gif

Nastavek, ki pride nasajen na "bučko" se da odviti in je enak kot na caddy-ju iz leta 90.
cheer.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Za drugič:

Kastelec (razgradnja avtomobilov) Veliko Mlačevo ima ogroooomno rabljenih rezervnih delov za skoraj vse avtomobile.

Drugače pa si jo ti še poceni odnesel.
Moji je šel menjalnik letos na morju. Pa je potem rekla, da se je zadnji mesec res težko šaltalo. Vozi, dokler gre
aplauz.gif

Včeraj pa pravi, če je kaj narobe, če svti lučka za olje. Ne, to je zato, da se ponoči lažje vidiš v ogledalu
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: