Amis tablice

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Amis ponuja tole. Se splača vzet Galaxy tab?Cena se mi ne zdi pretirana.Ali
sprasujem se.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.759
1.444
113
Ne splača se.

Recimo, da imaš trenutno sklenjeno pogodbo za enega izmed paketov "-50% 365dni" (namesto 35€ = 17,5€). Prihranek 17,5€*12 = 210€.

S sklenitvijo opcije "Samsung tablica" se ti zgoraj omenjeni popust (210€/leto) ukine .

P.S. v Harvey Normanu je bil prejšnji teden (ko sem gledal) Tab2 16GB 305,00€.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Tpad me je presenetil z odzivnostjo in hitrostjo, je pa res da zaslon po ločljivosti in barvah ni na nivoju Asusov/Samsungov, tudi polni se ure in ure... Sicer pa soliden kitajc
smile-1.gif
.

Mitja86

Zelenc'
14. apr 2013
2
0
1
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Tpad me je presenetil z odzivnostjo in hitrostjo, je pa res da zaslon po ločljivosti in barvah ni na nivoju Asusov/Samsungov, tudi polni se ure in ure... Sicer pa soliden kitajc
smile-1.gif
.

V kolikšnem času si ga pa prejel s strani Amisa, jaz sem aneks podpisal v ponedeljek pa tablice še nisem dobil? Kakšna je drugače kvaliteta zaslona, je kakšna folija gor mogoče ter kakšna je kaj izdelava? Ima OTG (se lahko priklopi recimo tipkovnica ali miška) ter HDMI izhod? Se res tale TPAD ne da polniti preko računalnika, se polni samo preko DC adapterja? Hvala za odgovore
wink-1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Nisem ga dobil od AMIS-a, samo v rokah sem ga imel par ur od kolega. Kolikor se spomnim ima polnjenje samo preko DC adapterja, za OTG ne vem, hdmi pa ima ja.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Je še kakšno mnenje glede te table? Sem tudi nameraval prešaltat iz T2 na Amis. Drugače pa internet in TV pri Amis deluje tako kot treba?

Hvala za odgovore!
lp

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Na začetku ko sem vzel amis paket je blo nekaj težav(okol 6let nazaj) pa smo poštimal s pomočjo fantov z amis foruma.
Ne pomnim kdaj je linija padla dol, sploh za daljši čas.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Hmmm... baje so jih že razprodali... čakajo na novo pošiljko najverjetneje. Čudno, da ni nobenega, da bi napisal še kaj več o tej napravi. A lahko priključiš kakšno miško, disk ali tipkovnico preko usb? Koliko pa zdrži baterija?

lp

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Matična plošča: Rockchip RK3066
Procesor: ARM Cortex A9 @ 1.6 GHz, Dual Core
Operacijski sistem: Android 4.0, Slovenski meniji
Zaslon: 9.7", 4:3, LCD zaslon občutljiv na dotik (kapacitivni zaslon, 5 točkovni)
Ločljivost: 1024 x768, 4:3
Ohišje: zelo tanko, aluminijasto
RAM: 1 GB DDR3
Pomnilnik: 16 GB
Čitalec SD-kartic: do 32 GB
Vhod USB: USB 2.0
Povezljivost: Wi-Fi 801.11 b/g/n
Kamera dvojna: spredaj 0.3 M, zadaj 2 M
Baterija: 7800 mAh li-polymer
3G: podpira zunaji 3G vmesnik,
HDMI izhod: OTG, HDMI TV izhod, HDMI 2160P, 1080P izhod
Podprti formati e-knjig: DBF/ EPUB/ TXT/ FB2/ PDB/ RTF/ word/ excel...
Podprti audio formati: MP3/ WMA /WAV/OGG/ FLAC/ AAC
Podprti video formati: Full HD, AVI/ 3GP/ MP4/ RM/ RMVB/ FLV/MKV/ MOV / WMV/ DiVX
Podprti slikovni formati: JPEG/ BMP/ GIF(Static)/ PNG
Aplikacije: Gmail, spletni brsklalnik, Skype, Multimedia, Facebook, igre, Google Play Store
Priložena oprema: USB kabel, napajalnik, navodila za uporabo

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
no ja... mogoče nisi dobro prebral mojega posta.
Recimo iz 7800 mAh li-polymer bolj težko razberem koliko časa pri normalni uporabi zdrži baterija...

Pa vseeno, lepa hvala za copy/paste
smile-1.gif

Mitja86

Zelenc'
14. apr 2013
2
0
1
Sam jo uporabljam zdaj ze slaba dva tedna, pac kaj naj recem imam tudi Nexusa 7 in tole se skrije predvsem recimo ce gledam kvaliteto zaslona, izdelava, delovanje, Tpad se tudi polni okrog 5 ur ( zdrži drugače tam okrog enega dneva, pač če ga uporabljaš, slaba baterija) ampak dobro za 1€ je tole kar solidna zadeva, navsezadnje ima HDMI (pogresam pri Nexusu) ter OTG. Pac najslabsi je zaslon, nizka locljivost in pa zelo slab kontrast, problem predvsem pri filmih. Obcasno ga je potrebno tudi restartati, pac Kitajc :D Je možno priklopiti tudi tipkovnico in miško, saj piše da ima OTG

Nazadnje urejeno: