Amis in nov naročnik

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A mamo slučajno tukaj koga, ki pri amisu dela?

Za stare starše namreč naročujem paket Maxi Plus trojček prek telekomovega omrežja. Zdaj pa imam en problem, klical sem namreč v klicni center od amisa, kjer mi je punca pojasnila, da za enkrat ne morem naročit digitalnega sprejemnika za 2 TVja, ampak zaenkrat samo za enega, in da lahko ob priklopu pomerijo moč signala, pa potem glede na ta podatek dodajo še en sprejemnik.

Fora pa je v tem, da to, da je samo en TV ne pride v poštev, tako da sploh nebi hodil v naročniško razmerje, če mi ne bodo omogočili dveh sprejemnikov.

Se da to kako drugače prej preveriti?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Če ni hitrosti ravno na zalogi, potem je kar razumljivo, da želijo prej preveriti. Tega pa ne morejo drugače, kot da skleneš naročniško razmerje in si prestavljen v njihovo omrežje. Verjetno sicer nekaj izkušenj imajo - jaz ti lahko povem, da se mi router (sem na Amisu) poveže s 3600 kb/s - to zadošča za en TV, ostanek pa je za internet. Res je, da se ob nevihtah pojavljajo težave, vendar to ni stvar Amisa, ker gre kabel po zraku do hiše. Običajno pa deluje v redu. Je pa to skrajna spodnja meja, ki si jo lahko privoščijo.

Aja - kakšen evro popusta lahko dobiva skupaj
cool-1.gif
Akcija - povabi prijatelja

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, meni so naredili meritev pred podpisom pogodbe. (in so izmerili 40% več, kot je potem delivalo)

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
So čudni pri Amisu-meni so dali isti odgovor za dva TV-sem jim rekel,da če ne bo hitrosti za dve TV,jih ne vzamem.Zdaj mi pridejo priklopit 17.11.Seveda samo eno TV-potem pa šele lahko preverijo možnost.Če si imel prklijuček od telekoma lahko preverijo že prej.jaz imam T2.Sem pa za prijatelja lani urejal priklop na Amis,pa so bile kar težave z njimi..

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Sam sem pri Amisu od začetka poletja. Načeloma sem zadovoljen z njihovim odnosom. Imam pa kar nekaj stika s tehnično pomočjo
evil.gif
vendar je to posledica naše lokacije v Vukojebinah. Edino Telekom in Amis si upata do nas.