Amis - da ali ne?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
torej na amisu imajo paket neta za 19€ (4/512), ni potrebne vezave, pogoj je da imaš Telekom priljuček

trenutno imam siol duo 2/384 (se mi zdi) in plačujem amis x 2.

ali amis net dela ok? se splača menjati? prihranka je kar nekaj na mesec...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No ja, Amis skoz laufa. Manjka mu vsakodnevna prekinitev.
wink-1.gif

(en se je ful čez to pomanjkljivost pritoževal)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nič. Vse lepo dela.
(sicer se najdejo primeri, ko so kaki problemi, lahko pogledaš na www.amis.net/forum ; upoštevaj, da kup zadovoljnih uporabnikov ne gre na forum pisat poročila "danes je bilo vse ok", "danes tudi", "pa danes spet"
wink-1.gif
)

tony

Guru
23. jul 2007
9.664
1.482
113
Na en takle paket sem se hotel naročiti pred novim letom, pa so me postavili na realna tla, da tale luksuz velja samo za folk, ki je priključen na "njihovo centralo", whatever that means. :
rolleyes-1.gif

Ampak lahko pa poskusiš
smile-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.944
2.254
113
ma je.bejo nej se na amisu pol ure sem zdajle pisal svojo izkušnjo z njimi pa mi je seveda naredilo točno to kar mi dela če pol leta in seveda text je šel v nič

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ma je.bejo nej se na amisu pol ure sem zdajle pisal svojo izkušnjo z njimi pa mi je seveda naredilo točno to kar mi dela če pol leta in seveda text je šel v nič
Zlato pravilo (bi moral kam prilepit): Besedil daljših od 5 vrstic ne piši v browserju ampak v kakem editorju in potem skopiraj v browser. Če "požre", imaš še vedno kopijo v editorju.
wink-1.gif

(baje Firefox 3 taki text zapomni)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Nič. Vse lepo dela.
(sicer se najdejo primeri, ko so kaki problemi, lahko pogledaš na www.amis.net/forum ; upoštevaj, da kup zadovoljnih uporabnikov ne gre na forum pisat poročila "danes je bilo vse ok", "danes tudi", "pa danes spet"
wink-1.gif
)

Tako lepo in fantasticno je vse da so na svojo strani celo odstranili link do foruma
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Tako lepo in fantasticno je vse da so na svojo strani celo odstranili link do foruma
bonk.gif
Ne mešaj delovanje primarne storitve z delom umetnikov (webmojstrov)
wink-1.gif

Bolje bedasta web stran in dobra storitev, kot obratno...
Podoben problem imajo tudi drugi (probaj brez doktorata ugotovit ceno nekega paketa pri SiOL-u)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
bonk.gif
Ne mešaj delovanje primarne storitve z delom umetnikov (webmojstrov)
wink-1.gif

Nisem nicesar pomesal, link ni zginil zaradi dolgcasa webmojstrov ampak je postalo ze kr zalostno brati pritozbe. Odgovor na uporabnikovo "zeljo" po visji UL hitrosti je bila da ta le-ta "ni potrebna"
stupid-1.gif

Cene niso prevec prijazne
Akcije so brezvezne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Že prej je bil link na forum nekje "skrit".
Ne pripisuj zlobi, kar lahko pripišeš nesposobnosti.
wink-1.gif

(no ja, meni AmisDSL dela OK, za druge seveda ne morem rečt)

netko

Guru
25. jul 2007
6.944
2.254
113
ksz
no danes me je amis presenetil in kljub mojemu dvomu dokazal da sem se odločil pravilno ko sem zavrnil telekom in izbral njih na žalost sicer preko telekom infrastrukture...
svoje težave ki so trajale 3 mesece (še vedno niso odpravljene... kriv seveda telekom pa se jim je.be) sem spravil na papir in resda čakal na odgovor več kot en mesec (zato sem bil tudi besen) vendar bil presenečen namreč niti pod razno si nisem upal pričakovati 3 mesečni dobropis. vsa čast za amis nekaj mi je takrat govorilo naj izberem njih... težave bi imel pa preko vsakega namreč v ozadju je multipleks in vemo čigavo maslo je to