Ameriški WC

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ker je tu zbrano vse znanje gradnje in prenove brlogov, me zanima, če ima slučajno kdo idejo, ali in kje bi se dalo dobiti ameriški wc.

Po možnosti čim bližje slo kokoški.

Thx.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
to sem ze sam iskal vendar neuspesno. lahko pa, da si bolj vztrajna. v tem primeru mi sporoci na PM

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A to un ki je poln vode?

Znanci pridejo v ZDA v fensi hotel...pa pride en ves bled iz skreta, pravi "[censored], v mojem wcju je pa školjka zamašena"
hysterical-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja, ne smrdi recimo, oz. veliko manj, ce ima kdo v bajti drisko in je privezan na to reč.
grin1.gif

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Nevem če ima to vezo s temi WCji ali s kakšno prečiščevalno napravo. Ko sem bil v ZDA so rekli, da uporabljajo posebni toaletni papir, ki se v vodi popolnoma razgradi. Ker če bi uporabljali običajnega, bi se vse skupaj takoj zamašilo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne drži.
grin1.gif

Dopolnilo - poseben toaletni papir se uporablja tam, kjer nimajo kanalizacijskega omrežja, ampak le greznico. Skratka to nima veze s samim patentom ameriške školjke.

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mogoče bi bilo fino, da namesto "si predstavljaš" raje "preveriš".

Kar se tiče šprcanja v rit, so namreč daleč v vodstvu francoske školje.
zmaga.gif

Tudi zato se jih hočem znebit.

(Zanimivo - tudi na suxu se je debata iz "kje jih dobiti" izrodila v teoretične očitke o "špricanju, fuj-u in fej-u"
rolleyes-1.gif
Internetni folk očitno res ni zrel za taka vprašanja...)

Nazadnje urejeno:

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ne drži.
grin1.gif

Dopolnilo - poseben toaletni papir se uporablja tam, kjer nimajo kanalizacijskega omrežja, ampak le greznico. Skratka to nima veze s samim patentom ameriške školjke.

No potem je pa to verjetno to... So pa rekli, da so že imeli problem s tem in da striktno uporabljajo poseben toaletni papir (ki se na videz in otip od navadnega sploh ne razlikuje).

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kar se tiče šprcanja v rit, so namreč daleč v vodstvu francoske školje.
zmaga.gif

Kak pa je to? Oziroma... kaj so te standardne ki jih imamo pri "nas"?

Meni je ameriška varjanta wc-ja kar simpatična... čeprav me je bilo prvič ful strah potegnit vodo, ker nisem vedel al bo šlo čez al ne (ker je že bla voda notri)
hysterical-1.gif

(pa še kotlička ne rabiš, vsaj ne spomnem se da bi jih kje videl v NYC)

Sicer pa so mi najbolj bedni "skreti" če se jim sploh lahko tak reče bosanske čuæalice... k če je kotliček previsoko ti še noge oplakne
stupid-1.gif
)

Lp

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Kak pa je to? Oziroma... kaj so te standardne ki jih imamo pri "nas"?

Ja, to so tiste, ki jih pri nas vidiš v več kot 90%.

Preostale - tiste s "poličko" - so pa nemški model školjk.
smile-1.gif

Pri nas v hiši imamo trenutno enega francoskega in enega nemškega. Pa se že nekaj let igram z mislijo, da bi francoskega vrgla ven, ker je z njim samo cirkus (vsaj jaz ne vidim nobene prednosti), in namesto njega dala ameriški model.

Čučavci so pa itak hec zase.
grin1.gif