pred 4 dnevi sem postal lastnik zgoraj omenjenga kužka starega 4 mesece.zadeva je zaenkrat še zelo igriva in živahna.do sedaj kar sem imel daljšega kontakta z psom je bilo cca 4 mesece ko sem pazil labradorca bratrancu.zanima me predvsem kak nasvet lastnika stafforda.na kaj biti pozoren.kako ga pravilno vzgojiti da ne bo agresiven kadar to ni potrebno da bo dokaj socilaiziran z drugimi psmi in živalimi.da ne bo potrebno da bo vedno na povodcu ko bova v družbi ljudi,živali.skratka vsak nasvet je dobrodošel.šolanje psa je priporočljivo ali pač ne?literaturo na netu prebrskal skoraj vso le besed lastnikov ni zaslediti.pes pa biva v stanovanju velikem 97m2.spomnim se kot mulc da je imela ena bakica (80-90let)staffa ki je bil krotek kot mucek in ga je lahko v njeni pristonosti božal kdro koli je hotel.v nekaj takega bi sam rad vzgojil psa.da ne bo problema z otroci če ga kdo povleče za uhelj ali rep.da bo toleranten do otrok in živali.malo manj toleranten pa do odraslih brez moje pristonosti