Američani očitajo nam!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
ZDA nam spet očitajo izbrisane in Rome

Sicer so kot stara lajna, ne vem pa od kje jim podatek, da je pri nas posiljena vsaka 7 ženska.

Pa oni imajo indijance v rezervatih, na alterju pa to samo omeniš za cigane in je takoj revolt ter grožnje z ovadbami.
bonk.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
In to nam očitajo oni, kjer je kriminal in ubijanje na ulicah del vsakdanjika, indijanski rezervati, do nedavnega izredno negativni odnos do črncev, finančni kriminal, ignorantski odnos do varstva okolja.... Ajajaj... A nimajo sami z seboj dovolj dela?

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Morda bi jim nekdo prevedel tožbo tistih dveh izmečkov strojanov, kjer je tožba tiste punce šla skozi sodnikova ušesa...
Morda bi se poročilo kaj spremenilo.

Volkovi pač pokončajo kolega, ki je prestar, prepočasen in nekoristen.
Dobro imajo to urejeno, pa so samo živali, mi pa neki superiorni 'ljudje'.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Res je! Prasci!

Nas, Slowenisches Uebermenschov ne sme nihce kritizirat!
13.gif

Ker smo Slovenci znani po svoji lastni objektivnosti, kajne?
uf-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.590
3.953
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Res je! Prasci!

Nas, Slowenisches Uebermenschov ne sme nihce kritizirat!
13.gif

Ker smo Slovenci znani po svoji lastni objektivnosti, kajne?
uf-1.gif
Vprašanje je kako relavantna oseba kritizira.
Pač primeri kot so Američani, Strojani in izbrisani po mojem mnenju nekako niso prave osebe da bi kogarkoli kritizirale.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Le kako so američani zvedli za izbrisane v Sloveniji in cigane. Saj sploh ne vedo kje je Slovenija.
Mogoče so jim pa naši razni varuhi dotičnih kaj omenili? Kdo bi vedu....

Je blo pa zadnjič dovolj nazorno prikazano v oddaji preverjeno. Pokazali so "ubogo" cigansko familijo brez očeta, ki živi pod polivinilom. Uboga bolna mlada ciganka s kupom otrok. In veste zakaj je zdaj ta ciganka z otroci uboga? Ne boste verjeli, ampak zato, ker je država opravila svoje delo. Očeta cigana in glavo ciganske družine, ki se je ukvarjal z nečednimi posli in kriminalom je oblast zaprla, pol je ta ciganka z otroci pa sama ostala. In zdaj revica ne ve kaj bi, ker doma ni starega cigana ,ki jih je s kriminalom vzdrževal in fotral. Nepošteno seveda.
Kako naj pol država kaj naredi takim? Zapreš kriminalca cigana, on pa pusti državi za en razred ciganskih otrok in bolno ženo ciganko.
A se še komu zdi čudno, da so zdaj spet cigani in izbrisani prišli na sceno? Pred volitvami pa vse tiho je bilo o tem?
Mah saj nima veze, ta tema bo itak prec zaklenjena.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Kakor sem jaz to prebral, so napisana samo gola dejstva in ne vidim zakaj bi to moralo bit očitanje?
Če je res, a je važno od koga prihaja? Resnica je enaka če jo reče bel ali črn, Kitajec ali Američan.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Kakor sem jaz to prebral, so napisana samo gola dejstva in ne vidim zakaj bi to moralo bit očitanje?
Če je res, a je važno od koga prihaja? Resnica je enaka če jo reče bel ali črn, Kitajec ali Američan.

poleg tega da so to ze dolgo znani podatki iz slovenskega NGO sektorja

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
ksz...

kaj je pa ta state department kej napisal v zvezi z USA? ali so samo ocenjevali stanja v državah po svetu, sebe so pa spustili?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ksz...

kaj je pa ta state department kej napisal v zvezi z USA? ali so samo ocenjevali stanja v državah po svetu, sebe so pa spustili?

na podlagi teh seznamov urejejo odnose in dolocejo visino pomoci

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
ZDA nam spet očitajo izbrisane in Rome

Sicer so kot stara lajna, ne vem pa od kje jim podatek, da je pri nas posiljena vsaka 7 ženska.

Pa oni imajo indijance v rezervatih, na alterju pa to samo omeniš za cigane in je takoj revolt ter grožnje z ovadbami.
bonk.gif

vsaki sedmi, ko kaj ne paše, pač reče da je posiljena, pa je. pa imaš podatek.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
vpraš 20 bab, pa vpraš čeje katera bla posiljena?

mi , delavni ljudje smo vsaki dan psihicno posiljeni, pa nobenmu ne jokamo. v sluzbi in doma.
smirk-1.gif