American gangster

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
A je že gledal kdo film? men je hud 100 na uro. najboljši film to leto.
cheer.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Gledal dva dni nazaj. Po dolgem času, spet film pri katerem sem samo sedel in gledal. Res odličen film, posnet po resnični zgodbi. Našel sem tud nek članke o pravem Frank Lucas-u.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Super film, jst sm bla tut navdušena. Oba, Denzel in Russel sta se odlično vživela v svoji vlogi. Priporočam, definitivno.
zmaga.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Dober film, Denzel nikoli ne razocara, ce je pa se Scott-Crowe zraven pa ves da nimas kaj zgresit
grin1.gif

Zdaj, proti koncu leta se je pojavlo nekaj zlo dobrih filmov. American gangster, Eastern Promises, No country for old men... Treba si bo cas vzet
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
meni je še vedno najboljši film letos Kingdom, čeprav tud tale ne vem... tale film je tudi res hud. sploh Washington in Crowe sta odlična in se bosta verjetno udarla tudi za kakšnega oskarja, po mojem.
grin1.gif
zaslušžita si ga - definitivno!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.978
-391
113
jest sm ga glih učeri gledal... in no ja... začne se dobro, zaplete se tud konkretno, sam na živce mi gre, ker mora vedno bad guy izgubit, oz. ga premaga en bogi policaj, kateri je izgubil družino in vse kar je imel... zakaj ne bi hollywood naredil enga filma, k zmaga mafia, ker dejansko dostikrat zmaga! drugač pa igra je dobra!

mal nevmesno, ampak denzel je do sedaj vedno igral policaje in razne pozitivce, tko da preden se navadiš, da je bad guy, ti je kar čudno, ker si ga navajen v pozitivnih vlogah...

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Film posnet po resničnih dogodkih..tkoda nvem zkaj bi "prirejali" zgodbo....
smile-1.gif

Se pa po eni strani bi blo pa res fajn, da kdaj zmagajo "bad guys".
grin1.gif

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Film je posnet po resničnih dogodkih..tkoda nvem zkaj bi "prirejali" zgodbo....
smile-1.gif

Se pa po eni strani bi blo pa res fajn, da kdaj zmagajo "bad guys".
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.978
-391
113
ja to maš prov... sm spregledal da je po resničnih!

no sej, velja pa za ostale mafia-movies!

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Meni je bil film fenomenalen. So prav lepo ujeli wibe 70-ih let. Denzel .... mmm, on pa res vsakič bolj preseneti.
smile-1.gif
Russel Crowe mi je rahlo preveč novodoben zgledal za film, sicer pa zgodba super, le rahlo nepričakovan in hiter konec.
Denzel se ti kljub vlogi negativca ful prikupi in držiš pesti, da bi zmagal on. Men je blo zlo všeč
smile-1.gif

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Denzel je odigral že kr nekaj negativcev,drgač pa film dober vseskozi dogaja pa tempo cel film visok, tak da film res za pogledat.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
men se ne zdi da je zgubil. prej zmagal. dobil 70let kehe, ven prišel po 15ih. pa tud bad guy se mi ni zdel. film 70% ljudi prikazuje kot dobre ljudi, čeprav so kriminalci.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Itak. Če ne bo on služil, bo nekdo drugi. Droga bo vedno na trgu. Saj se je lepo pokazalo, ko je umrl Bamfy sta bila za njim že dva druga, Denzel in uni, ki ga je ustrelil v čelo na ulici. Edino kar ne štekam, da je tip celo familijo poslal v to. Ni najebal samo on, ampak vsi njegovi bratje in bratranci, ki so imeli prej nek job, niso bili glih neki jebivetri. Pa tudi mama je smešna, ko je rekla, da ni hotela vedeti s kom je kupil hišo.
Glavni krivec v filmu pa je spet ženska in sicer, ker mu kupi tisti plašč v katerega se hitro zagleda Russel Crowe in imajo Denzela kot veliko ribo.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Ce imas familijo v poslu imas takoj en krog ljudi, ki jim lahko zaupas. Zato je vsak imel navidezno podjetje, ki je sluzilo za krinko tapravemu poslu.

Zenska itak, brez pelcmantla bi ravno tako dobro shajal
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Točno..prav imaš..sem pozabil na zaupanje...Pa tudi (pol)brat v Vietnamu mu pride zelo prav.

Samo, od kje njemu toliko denarja? A ni bil prej voznik šefa.. Kako to, da si je lahko privoščil tako nizko ceno?

Nazadnje urejeno: