Alternativa Gmailu?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ker nikakor ne morem več spremeniti načina pošiljanja na stari način in sem posiljen imeti ta nek nov oken ki se odpre ko delaš nov email (knof NOVO), bi rad neko alternativo, da prek neta čekiraš maile pa da dela tako kot more, ne kot jajca od gmaila zahojena zakomplicirana.
Če pa kdo ve kako spremenit nazaj na star način ustvarjanja maila da ne odpre blesavega okna pa prosim povejte. Probal sem že kliknit na puščico desno spodaj vendar opcije temporarily switch to old...ni več.

Hvala

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
outlook.com. Tudi jaz sem šel iz Gmaila na njega. Pa še lepši in preglednejši je, vsaj meni.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ugh outlook je od microsofta kar mi je no-go...čim manj stvari od microsofta tem lepše mi je življenje. Še kak predlog?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Ah, potem pa vredu
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Recimo? Predlagaj kakega...bom pa sprobal outlook.com. Kaj pa yahoo mail?

Jaz uporabljam Windows Live Mail, imam v njem 3 gmaile in en hotmail. Deluje brezhibno, nikoli nobenih težav. Uporabljamo tudi v službi, kjer pride (preko siola in domene) vsak dan okoli 200 mailov, pa tudi nikoli ne škripne.

Sicer pa imam še outlook.com račun, v njega se mi forwardirajo vsi maili iz gmail računov, tako da imam s tem varnostno kopijo vseh mailov (outlook.com ima neomejen prostor).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz imam kar prek Mail od OSXa gmail, pa Mailbox na iOS. Nisem šel skozi internetno stran na gmail že... ne vem kako dolgo v bistvu
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jaooo, sam na yahoo ne.
skos reklame od unicefa in lačnih črnih otrok.
počasen
spam filter je totalno v k... več spama od vigare, penisa... kot pravih mailov (pa vsak spad označim kot spam)

Pri gmailu je res na začetku mal čudn ta nov okn. Sam se navadiš, sploh ko kdaj vidiš da res prov pride, ko gledaš en drug mail in v novga pišeš:)

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:

Daleč najboljši odjemalec pošte je dobri stari Outlook express.

Preiskusil sem že vsegaboga pa kaj boljšega in enostavnega za uporabo in vse nastavitve raznih map še nisem našel.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:

Daleč najboljši odjemalec pošte je dobri stari Outlook express.

Preiskusil sem že vsegaboga pa kaj boljšega in enostavnega za uporabo in vse nastavitve raznih map še nisem našel.

Tudi Windows Live Mail? Meni se zdi zelo dobra nadgradnja OE.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Odjemalec pošte Thunderbird mi takrat ko sem ga testiral ni bil všeč, je bil preveč zakompliciran, outlook express pri meni zmaga.

Windows live mail pri sedmici je pa isti zakompliciran šit kot office outlook.

Še en razlog zakaj bom na XPjih dokler se bo le dalo.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Outlook express je bil že pred 10 leti poln varnostnih luken. Si ne predstavljam, kako je sedaj, ko že vrsto let sploh ni več podprt s strani MS.

Alternativa gmail-ovem web vmesniku je tudi lokalno mašino .

Nazadnje urejeno: