Alterjevci na gorenjske kruhke

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
S spiritom sva se popoldne pogovarjala, da nardimo en mali meeting v soboto 13. oktobra pri Gorjancu na kruhkih.

Obvestilo je dovolj zgodaj, da ne bo izgovorov, da ni blo časa si zorganizirat al pa karkoli
tongue-1.gif

v glavnem vabljeni na druženje
cheer.gif

@Spirit anketo naredi ti, kot si rekel, pa obvesti uporabnike, kako pridejo do Gorjanca
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Do Gorjanca pa res ni težko pridt... Vozš proti kranj, nato proti Hotemožam, pa si že pr Gorjanc (to tko, na hitr, k vem, da me bo spirit napiz*il
evil.gif
).

Če se nas zbere manjše število, častim za RD, če vas bo preveč, se usedem za drugo mizo, pa vas ne poznam
evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ha, mi smo bili zadnjič (natančneje, isti dan kot je bila šuštarska nedelja), ko se je šefu rodila hčerkica, tako da smo po odliiiičnih kruhkih popili še po kozarček borovničk.

Res priporočam in ker to ni tako daleč od Kranja, se morda celo tudi jaz prikažem.
wink-1.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Aja, btw, takrat mam pa tut jaz že skor rojstni dan, tako da si bova z ovco stroške slavja lahko kar delila
wink-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Če ti častiš še narišem še jaz!
Drugače pa lahko doniram,ker se moj RD tud bliža
grin1.gif

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Ne
smile-1.gif

Testo kot za pico, vendar manjsi kos. Not pride nadev po izbiri (sir, sunka, morski sadezi, itd...) in vse skupaj zvito. Dobis jih pa 6 komadov v eni rundi, ce se ne motim. Zadeva precej nasitna
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Aja, btw, takrat mam pa tut jaz že skor rojstni dan, tako da si bova z ovco stroške slavja lahko kar delila
wink-1.gif

Kdaj ga pa imas? Da vem, kdo bo več rund častil...

@Vaio->evo, če se pa tud ti naslikaš, pa častim kako rundo (kej več bo odvisno od limita na kartici
evil.gif
)
Morm
10.gif

P.s. kdaj mas pa ti rd?

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Prvi ponedeljek po kruhkih...
wink-1.gif

Ampak po kakšni formuli se pa poj računa število rund?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Najprej anketa da ugotovimo koliko vas je resnih kandidatov, koliko ne, in koliko vas je ki še niste prepričani. Tako da bomo vedli če moramo rezervirati mizo ali pa kaj takega zaradi številčne udeležbe...

...

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
No, če naj bi jaz bil tam, potem bo to moralo biti bolj v popoldanskih urah - je še veliko drugih, ki bi me ta dan (večer) radi finančno zlorabili za RD, pa niso Alterjevci ...
smirk-1.gif

Sploh pa tako težko hrano, kot so kruhki, zvečer tako ali tako ni zdravo jest
wink-1.gif

@ovca: ja, pa kaj še
hysterical-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Picerija Gorjanc
Hotemaže 40
Hotemaže

GPS koordinate (približne):
N 46.2827252
E 14.4237943

Če pelješ iz Ljubljane proti Kranju po avtocesti boš najprej naletel na cestninsko postajo Torovo (razen če poznaš pot, ki se izogne cestnini - skozi Vodice).
Potem ko plačaš cestnino greš takoj prvi izvoz dol in sicer na izvozu "Brnik".
Pelješ do križišča in tam zaviješ levo proti Kranju. Pelješ dalje do krožišča in tam zaviješ prvi izvoz ven skozi malo idilično gorenjsko vasico Šenčur. Pelješ stalno naravnost skozi Šenčur in vedno glej smer Preddvor. Na Visokem zaviješ desno. Ko boš peljal mimo avtohiše Vrtač (VW) na tvoji levi strani, bodi pozoren ker boš kmalu v Hotemažah. V Hotemažah pojdi po neprednostni cesti NARAVNOST. Kmalu zatem boš na desni strani videl srednje veliko parkirišče in tam se sparkiraj. You have arrived your destination ....unknown!

1.jpg

Pa še zadnji zavoji do cilja....
2.jpg