Alter na meji perfekcioniranega okusa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj se mi zdi al alter iz dneva v dan pridobiva na kvaliteti? Že tako najjači forum v sloveniji hara še bolj kot bi mogel,...

Posti so tako polni informacij in podatkov da forum poka po šivih!

Res pohvala moderatorjem ker res opravljajo svoje delo veličastno, perfektno za čisto 10tko.

Kapo dol in z eno nogo pokleknem, res rasturate, ves moj respect!

VODILNI ALTEROVCI ; B R A V O ! ! !

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lej v nulo!

Če jaz recimo ne, ko pridem domov, že tak ko parkiram ko v enem odskoku preskočim fontano, čez 4 štenge
v enem šusu preletim hodnik nacilam med tirštoki pa se zaženem na moj ledratni stol, ki je sicer na kolicah,
tak da se mi "rit" odpelje, samo se primem za mizo in že berem medtem ko moj preostanek "vlečem" nazaj k sebi,...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja pol boš pa jo verjetno res moral začet jest! Bom moral it počasi na kakega odojka!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sn danes šel malodomov, pač tolko da materi v hladilnik vlomim pa da s kleti marmelado pokradem; "Timater kak sn noso v avto!"
Za kosilo pa smo meli tako si reko; Oča so kupli celo stegno pa še malo hrbta v enem kosu (tega še nisn vido) pa jo je ob
10ih že začel sukat, zdaj smo pa skor eno uro dol rezali pa še kr ni fertik...

Ko smo že pri dobrem okusu,...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Na alterju mi je všeč tudi prikrita ljubezen do ciganov. Tistih, ki po njih najbolj udrihajo bi v resnici full želeli seksati s kakšno luštno Romkinjo, seveda staro vsaj 18 let, da ne bo pomote.

Po svoje jih privlači tudi njihovo nomadsko življenje, odprtost pri izražanju čustev in odlična kulinarika. Fifi se je sicer ne veseli, ker se boji za svoj obstoj, a kaj ima cucek za govorit!

Še najbolj pa domnevni kritiki pogrešajo toplino src vseh ostalih ljubiteljev in zagovornikov Romov, ki svoja čustva nekritično delijo na vse prave strani. Le kdo si ne bi želel toplega objema Evrokrata ter zvena ynosove odločne, možate, s testosteronom zasičene besede. So še mnogi, tukaj neimenovani, na katere se lahko vedno računa.

Všeč mi je, da je alter že presegel mejo perfekcionizma in nam nudi pot, ki bo kritike pripravila do tega, da razkrijejo svoja prava čustva, ljubezen do Romov.

malcolmX, že čutiš ta slap čustev, ki buhti tik pod tvojim navideznim pomanjkanjem ljubezni do Romov?
Kaj pa ti, stardec? Boš sedaj, na stara leta, končno odprl svoje srce in objel bližnjega Roma?

Dsaj si duška, naj ti ne bo nerodno.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ksz

zanimivo, post od ynosa je zginu. al ga je on zbrisu, al pa moderatorjem ni všeč da kdo "zahteva" da se bana mXa.
rolleyes-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ne sej če je tvoje sporočilo zadnje, potem ga lahko zbrišeš. samo vseeno. mXa se tok brani da lahko napiše kar hoče, pa se nič ne zgodi. ko pa njega neki zmoti, pa modi tečejo poskrbet za to
stupid-1.gif

zrd tega bo alter vedno samo podn od foruma
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.