Alter na Firefox na XP

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
V cem je fora, da mi na Firefoxu na Windows XP to stran prikazuje rahlo poenostavljeno? Npr.: nobenih crt med vrsticami v forumu, tole polje za vnos poravnano na levi strani, prikaz stevila postov v forumu in neprebranih ni obarvan, ni locilne crte glede na zadnji obisk...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sam imam isto XP in FF, pa mi vse normalno odpre in prikaže.
Probaj pod Orodja/Počisti nedavno zgodovino/ časovni obseg brisanja nastavi na vse in počisti pogled strani, če ne bo pomagalo pa še piškotke,predpomnilnik...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Konkretno kateri filter naj bi bil problematicen? Namrec, na Windows 7 z genau enako konfiguracijo addonov na FF teh problemov ni. Za FF na XP pa sem tudi naredil popolnoma cisto reinstalacijo, ampak je zadeva se vedno enaka.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Z reinštalacijo FF nisi naredil nič, saj uporabniški profili ostanejo (razen če si jih šel ročno brisati v AppData).
Za začetek disablaj vse addone, potem pa jih postopoma vklapljaj in boš hitro ugotovil kateri dela probleme.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Jp, s popolnoma cisto reinstalacijo sem misli prav na to: odinstaliral preko Control Panela (obkljukal, da pobrise vse kustomizacije itn.), potem pa sel rocno pobrisati vse preostale diretorije v Program Files, AppData in Local Settings.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Kaj pa kakšni anti-virusni programi, ki bi znali filtrirati/blokirati spletne strani?